Minnakkurabiyeveannesi27 Semabil valla ondan kaynaklı mi bilmiyorum ama doktora hormon testi vermiştim o ay fah yüksek çıkmıştı hamile kalma oranın dusuk FSH yüksek diğer ay da Amh bakılsın demişti doktor eşimin de sperm sayısı düşüktü ben o ay adetin 4. Günü başlayıp soğan kürü yaptım sabah akşam aç karnına 15 gün boyunca eşim de tedaviye başlamıştı 10 gün öncesinde sonuç mu 30 Haziran da soğan kürünü başlayan ben 22 temmuzda hamile olduğumu öğrendim 🤭
31415926Er Minnakkurabiyeveannesi27 eşiniz ne tedavisi gördü acaba bizim de eşimle alakalı sorunlar var
31415926Er Minnakkurabiyeveannesi27 ne tedavisi benim de eşim öyle de tedavinin ismi Var mı paylaşırsanız sevinirim bizim de bebeğimiz olmuyor
Minnakkurabiyeveannesi27 31415926Er doktorumuz bize uygun tedaviyi belirlemişti hem bitkisel hem ilaçla hem iğne tedavisi
Minnakkurabiyeveannesi27 Aysegul-ucbh adetin dördüncü günü başladım sabah akşam aç karnına ağız yakmayacak şekilde içtim Yapılışı da şu şekilde yaptım Soğanı iyice yıkadım kahverengi kabuklu yemekli soğan olacak fiş kabugu sogulmayacak iyice yıkanıp dörde bölüp 1.5 bardak suda kaynamaya ocağa alınır kaynamaya başlayınca üzerine bir kapak kapatıp 5 dk ağzı kapali şekilde kısık ateşte kaynatılarak sonra altını kapatıp süzün ılık bir şekilde için
Mylittlemermaid Ben de geçen haziranda denemiştim 2. Gebeliği ama 3 ay denemeye rağmen olmamıştı. Hormon tahlili verdim LH yüksek çıktı , soğan kürü ile mi oldu bilmiyorum ama lh düştü ve bu sene haziranda hamile kaldım