Samiree Kizlar 1 haftadir filan vajinamda kemik kisimda agri var bacagimi acamiyorum o derece. Simdide sabahdan berk ishal basladi+ karnima ara ara kramp giriyor ve bedenim titriyor. 31+4 haftadayim Panik yapmak istemiyorum ama erken dogum ola bilirmi??
Minnakkurabiyeveannesi27 Samiree sanmıyorum kuzum kramp ishal den kaynaklı olabilme ihtimali yüksek ama yinede doktoruna görün bir nst cekilsin acikliga bakilsin
Melekler12 Samiree bebek kanala inmeye başlıyor yavaştan kramplar girmesi normal canm doğuma hazırlık yapılıyor yalancı sancılar
mommyzx Samiree bende 32+4. Haftadayım aynı vajinada batma oluyor endişe edilecek bir durum yok bence kuzum ama istersen bir acile git nst ye bağlarlar
Nuresalo633 Samiree panik yapma canım bende de oluyor 33 haftamdayim batma oluyor vajinadan kasılmalar oluyor yalancı kasılma bebek doğum kanala yerleştiği için baş assagi da olduğu için yinede doktorun varsa ara mutlaka
Samiree Minnakkurabiyeveannesi27 doktorumla konustum canim agri kesici ictim sakinlestim su an. Tesekkur ederimm💕
EbruOge Samiree 35. Haftadayim vajina bolgemde uzun zamandir baski var bazrn yogun bazen az . Arada yalanci dogum sancilari tutuyor ve 1 hadtadir araliklarla ishal oluyorum:) doktora yeni gittim bebej dogum pozisyonunda bi skntk yok demisti:)