NimetDilmen 8+3 Günlük Hamileyim. 2 3 qündür aşırı midem yanıyo.. Bulantı yok sadece yanma.. Sizlerde yasadınızmı ilk aylarinizda ve ne kadar sürdü?
Cisel NimetDilmen 10+6 yim mide yanmasi 1 haftadir hortladi. Surekli oturmam ya da ayakta durmam gerek yatis pozisyonuna gectigim gibi alev alev yakiyor bide bulantiya sebep oluyor. Deliricem care bulamiyorum
Deletedmom34 Cisel Soğuk süt öneririm 27.haftamdayım sığuk sütü içip hemen uyuyorum çok kısa bi süre de olsa kesiyor yanmayı 👍🏼
NimetDilmen Cisel Al bendende o kadar. Benimde bulantı yapma derecesine qeldi. 8. haftadan once yoktu 8.haftada basladı fena sekilde
Ceyda41 NimetDilmen dün akşam 3e kadar bende uyuyamadım burda aynı sorun için post açtım nehir diye bir arkadaşım tavsiye etti geçirdi evet sağolsun:)
NimetDilmen Tosbikli Evde yok ama yarın ilk isim alip evde bulundurmak olcak. Hicde sevmem icmem ama mecbur artk
Tosbikli NimetDilmen ben de ilk hamileliğimde alışmıştım hergün içiyordum çok rahatlatıyordu 🙏Şimdi ikinciye hamileyim 10+5 bunda şuan hiç Yok maşallah cinsiyeti değişik olacak herhalde 🤔Sizin kız mı Bebiş 😍