Selenturgutt Hopefulmom bende yeni öğrendim daha 5 haftalığız randevu alıp gideceğim doktora eğer adet tarihine göre hesaplıyorsanız tahmin yapabilirseniz gönderirdim yada doktora gittikten sonra ultrason gönderirim 😊
Hopefulmom gulsenikramina Allah bağışlasın inşallah herkesin evladını kolay doğumlar dilerim teşekkürler ☺️
Hopefulmom Selenturgutt ultrason resmine göre bakıyorum hissediyorum Allah evladınızı kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin inşallah ultrason resmi attığınız da bakarım ☺️
ilkheyecanim96 Serifeeenida amin canım cümlemizin 😊 profilimden yorum yapar mısın ultrasonuma 😂 tahmin
blogmomies MorKelebek54 Sizin cinsiyeti çok merak ettim . Belli olunca beni unutmayın etiket yapın 🥹☺️
MorKelebek54 blogmomies tabiki haber veririm bende catlocam meraktan valla 😂😂😂 bakalim hayirlisi neyse o olsun da hep icimden kiz gecti neden bilmiyorum kendimi bildim bileli hep ilk bebegim kiz olur diyodum hayirlsii bakalim haber vericem mutlaka
Hopefulmom Efem6363 haber edersiniz bana da devlette doktor iyiyse bakar cinsiyetine bazı doktorlar çok uğraşmıyor ☺️