blogmomies iyi cok sukur iyi gecenlerde bi korkutmadi degil tabi birden migdeme agrilar girdi oyle boyle degil sanci icinde kivrandim (kanama felan yok sadece midemde kramplar vardi) sonra baktim gecicek gibi degil esime soyledim hemen geldi kendi doktorumu aradim gebelikle alakali olabilir mi felan diye tam o zaman da klinigi kapaticaklardi zor yetistik hemen gittik bakti etti ultrasonla bebek cok sukur iyi rahim agzina felan bakti o da iyi dedi mide spazmi gecirmissin bi serum baglicaz rahatlarsin dedi cok sukur serumden sonra cok rahatladim valla bide rahatsizlanmadan bi iki gun once bi kadin düşük yapmisti 9. Haftada bebegin kalbi durmus ama 11. Haftada hafif kanamasi olmustu hic belirtisi felan yoktu yani ben oyle biseydir diye cok korkmustum valla ne bilim mideye kramp girer mi bilemiyorum öyle bi durumda ama aklima ilk o geldi valla ne yasayacagimi sasirdim o anlarda cok sukur beybisi iyi valla 🤲🏻🤲🏻 sey dicem isim hic aklinda var mi hic dusundunuz mu benim aklimda bi kac tane vardi ama esim istemedi mesela kiz olursa ada koycaktim erkek olunca ismini deniz koymayi dusundum sonraki kiz olursa isimleri benzesin diye dusundum ama istemedi esim bide atlas ismini dusundum ama bende ikilemde kalmistim cunku cok cok fazla koyan var suan esimde begenmedi zaten ben ne isim deden begenmiyo beyfendi 😂😂 ama suan ikimizinde ortak en begendigimiz isim Alparslan ismi hem esimin ismine de benziyo. Esimin adi metehan. Metehan ismi de bi hukumdar ismi Alparslan da hukumdar ismi yani en azindan birax benziyo suan ikikizinde ortak olarak tek begendigimiz isim doguma kadar bu isimde tskili kalirsak bu olur buyuk ihtimalle hem hic eskimicek bi isim hem de bilindik olsada farkli bi isim. Bakalim hayirlisi sizin varmi aklinizda bi isim