_Mother_ Benimde 12 gün var insan baya sabırsız oluyor 😅😅 Ama birşey diyim mi 2.5 yıl önce kızımda yanlış hesaplama dan dolayı 15 günlükken öğrendim kaset testte çok gölge çıkmıştı kan da 38 ile öğrendim 😅😅 o yüzden imkansız diye birşey yok
_Mother_ Dilaradefe28 vallahi onu bilmiyorum ama ben iki buçuk yıl önce temmuz 27′de adetim son bulmuştu 5 Ağustos’ta korunmayı bıraktım 25 Ağustos’ta hamile olduğumu öğrendim Bir karmaşa var aslında çözemedim bazen adet bittikten hemen sonra da yumurtlama gerçekleşebiliyor ya o zaman da tutma ihtimali oluyor hani yani çok küçüktü kızım öğrendiğimde
Dilaradefe28 _Mother_ aradan 20 gun gecmis ogrenmeniz normal ama iliskiden 10 12 gun sonra gebelik ogrenme ihtimali var benm bugu. 6 gunum daha
_Mother_ Dilaradefe28 hmm anladım doğrudur şimdi de ilk birlikteliğin üzerinden 12 gün geçti test yapsam mı acaba 😅😅 hem erken gebelik hem kaset test var evde
Eses25 Dilaradefe28 cikmaz ya nasl cıksın yumurtlamadan sonra 14. Gün cıkar canm acele etmene gerk cıksada çıkmazda kan vercn kan beklıycen artma beklıycen aceleye gerk yok
_Mother_ Dilaradefe28 dayanamayıp yaptım 😂 90₺ verdiğim testi merakım için hiç ettim 😂😂bu arada eczane den 90₺ ye aldığım test Trendyol da 16₺ nasıl oluyor güvenilir mi acaba
Dilaradefe28 _Mother_ ben oncomed aldim 5 li cok uygun 50 tl verdim dogru cikiyor 11 gun var negatif haliyle olmasi gerekn bi sonuc bende dayanamadim denim dedim
1998_irem Dilaradefe28 canım ben baya erken davranıp toplu test almıştım erken gebelik testi ve 9 10 gün varkenden itibaren yapmaya başladım negatifti dün reglime beş gün kala silik testi gördüm bugün regle dört gün kala yaptım daha da belirginleşti bence beş dört gün kala yapın moralinizi bozmayın çünkü bende o hatayı yaptığım ve üzüldüğüm için biliyorum
Dilaradefe28 1998_irem evet cok erken yaptm bende 5li aldm 4 tane kaldi bat 7 si birini ayin 1 de 4 de ve 7sinde yapmayi dusunuyorum🙈