Papatyam136 Merhaba hanımlar biz tedavi görüyoruz bu ikinci ayım eşimle takviye kullanıyoruz adetim düzenlidir bu ay gecikti 2 gün test yaptın negatif çıktı aşırı üzüldüm be yapmalıyım gidip kan mı versem
Baharoloji Papatyam136 olacak mı diye stres yaptıysanız o da gecikmeye sebep oluyor maalesef akışına bırakın hakkinızda hayırlısı neyse o olsun
MorKelebek54 Papatyam136 stres de gecikme ya da erken regli olmaya yol acabiliyo hunlar normal. Regli gunu ne kadar duzenli olursa olsun o ayki sinir strese bagli olarak gecikme olabilir ki iki gun gecikme de cok onemli degil normal olarak kabul edelir eger ki 1 hadtadan uzun sure regli olmassa o zaman doktora gidip baktirilmali.
Kr6543 Benim de yumurtlamadan 14 gün sonra yaptığım test bozuk çıktı 😁 hiç adet olacak gibi de değilim bir daha test aşıp yapmaya korkuyorum açıkçası bekliyorum bakalım 🥺
Minikperi Papatyam136 benim adetimin gecikmesinde in 15 gün geçmişti ve test negatif çıkmıştı hem de 3 tane yapmama rağmen. Düşünün.
Minikperi Papatyam136 hamileyim 2. ye. Ben kan vermedim nasılsa hamile değilim diye belirti de yoktu. Sonuç olarak 9 haftalık hamile çıktım doktora gidince😂 ama polikistik olduğum içim adetlerim hep düzensizdi benim o yüzden 2 hamileliğimde de ihtimal vermemiştim böyle bir vse yaptığım testler negatif çıkınca
2oglus kızlar testime bakar mısınız sanki görüyorum gibi geliyor bana 🥺🥹 nolur dua edin 20 aydır bekliyorum
2oglus gulsenn38 ayyy inşallah 😃😍🤲 çok teşekkür ederim canım rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲☺️
2oglus gulsenn38 ayyy inşallah 😃😍🤲 dua edin benim için 🙏🤲 rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲