1Merveylmaz Hafif adet ağrısı eşliğinde sulu pembe akıntım var hastane evime çok yakın evde bekliyorum sancımın şiddetlenmesini normal doğum bekliyoruz dualarınıza talibim 🤲🏻
Rumyy07 1Merveylmaz benimde öyle oldu geçen hafta nisan dedikleri pıhtı geldi ama sanci bekleyecegiz dedi ara ara sancim oluyor ama yalancı sanırım. Bizde bekliyoruz
Aysee1123 1Merveylmaz 3 gün önce doğurdum bende 39+3 te aynı belirti ile başladı sonra kırmızı akıntım oldu hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oldu kasıkta. Hastaneye gittim 2 cm açıklık vardı normal doğum oldu sonucunda 👼🏻
1Merveylmaz Ameliyattaymış kendisi şuan Zaten söylemişti bana akıntım kırmızı olursa ve adet ağrısından fazla ağrım olursa hastaneye gelmemi istemişti beklememi kendisi istedi
Ganime0606 Rumyy07 bende 40+1 oldum.bugun sabah benimde nişanim geldi bende beklemeyi tercih ettim .siz kaç haftaliksiniz
Merii16 Rumyy07 bende 39+1 haftalığım nişanım gelmedi ama iki gündür hafif ağrılarım var belimde ve kasıklarımda karnım da biraz indi gibi aşağı doğru ağrının şiddetlenmesini bekliyorum
Rumyy07 Merii16 benimde aynı karnım biraz aşağıda kasiklarimda var belimde var ama çok acılı değil sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah