GunRAM_ Srny77 39+2 olduk sağ bacağımı ağrıdan hissetmiyorum yürüyünce ağrı oluyor vajinama baya baskı uyguluyor iki gecedir doğum belirtisi midir acaba 😊❤️
Elt60 Srny77 37+1 olduk. Mide yanması ara ara çok zorluyor. Gece uykuları bölük bölük. Rahat nefes alamıyorum burun tıkalı. Sağa sola dönerken zorlanıyorum. Böyle bir hallerdeyiz ☺️ Sağ salim kavusalim inşallah evlatlarımıza 🤲
fizikcianne Srny77 uykusuz geceler 1 aydır başlamıştı zaten 🥲 doğuma da az kaldı yarın gün alacağız doktordan çok heyecanliii
Rumyy07 Srny77 39 haftaya girdim geçen hafta nişan geldi doktorum sanci başlamasını bekleyeceğiz bir problem yok dedi. Arada kasiklarimda bıçak sokuyorlar sanki bi ağrı hissediyorum ama normal doğum beklediğimiz için şuan evdeyiz
EsraifciUur 37 oldum bugün doğum iznine ayrıldım şükürler olsun Allah’a 🤲 yarın kontrol var normal doğum bekliyorum🥰
BoraRmysaEsndmr 35+6 olduk 🥰 Bebek iyice aşağıda, rahimde de incelme var.2 hafta daha büyüsün dedi doktor. Sanırım stres yaptım baya,gece uyku tutmuyor, aldığım nefes yetmiyor sanki. Sağlıklı bir şekilde, vaktinde gelsin kuzularımız inşallah 😇
Pinar0808 38+2 olduk.38de çatı muayenesi yaptı doktorum dar dedi.3500ü doğuramassın şuan 3000 gram olduğu için bekleme şansımız var dedi.ptesi gel bakalım bebek kanala inmiş mi gelmeyi düşünüyor mu.yoksa sezaryen günü verecek
Snmlsn Srny77 36+4 teyim. Sol bacağım çok ama çok ağrıyor artık inleme derecesine geldim. Çatı muaynesi yapılması daha, doktorum bebişin gelme niyeti yok gibi duruyor dedi. Secde pozisyonunda ama alanı sıkıştı artık eskisi gibi tekmeler atamıyor prensesim. Normal doğum mu sezaryen mi karar veremiyorum rüyalarıma giriyor artık. Uyumak mümkün değil, sağa sola dönmek Of, artık yürümek kabus gibi😢
serife8796 35+5 bizimse bacak ağrısı mide yanması bulantı kusma bel ağrısı gece uykusuzluğu çok zorlamaya başladı artık beni hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah zamanında 🤲🏻