deryaaca @Pamuk İstanbul güneşli erdem hastanesi Muayene:450 tl Normal doğum :6.500 tl Sezeryan : 8.500 tl
Gulkocccc deryaaca güncel ücret mi canım bana da tavsiye ediliyor bu hastane ama doktorunuz kimdi rica etsem bilgi verebilir misiniz banada🤗 henüz 26 haftalığım Ocak 20 i gibi görünüyor doğumum sezaryenli olduğum için
Esraesraaa Glcn-61 nerede bu hatane tam olarak bende Esenler de yaşıyorm avicenanya gdyrm orada 19bin dediler. Sizin dediğinz hastane çok uygunmuş
Glcn-61 Esraesraaa avisennedan düz yürü ilersinde kalıyo zaten benim gittiğim de çok yakın gittiğin hastaneye orası pahalı bildiğim için gitmedim zaten ben
Glcn-61 Esraesraaa ama tabi ilk doğumunuz mu ona göre doğum ücreti de değişebilir güney hastanesi bi çok hastaneye göre uygun doktoru da Songül Hanım çok tavsiye ediliyor çok iyi bi doktor ben bağcılarda oturuyorum oraya geliyorum hastaneye
Nesillllllll Maltepe medicalpark Doğum paketi ( doğum + fotoğraf çekimi ) 25.000 indirimimden dolayı 12.000 Muayene ücretini bilmiyorum indirimimden dolayı 220 Tl ödüyorum
Cerenvebebisi-01 Pamuk Pamuk Gaziantep de özel kemal bayindir hastanesine gidiyorum muayene ücreti 700 TL Normal doğum 15 bin Sezeryan ise 17 bin
Sdtnrsvn Özel Gebze Medical Park hastanesi, tamamlayıcı sağlık sigortam var, doğuma daha olduğu için doğum ücretini bilmiyorum merak ettiğim için muayene ücretini sorduğum da 1160 ₺ dediler
Gulkocccc Pukito hangi doktora gidiyorsunuz acaba bı yakınım tavsiye ediyo bu hastaneyi inşallah yılbaşı sonrası değişmez fiyatları
Ftskty Pukito merhaba 1. Ve 2. Sezeryan arasında ki ücret farkı nedir yani ilk defa duydum fark olıyor mu?
Pukito Gulkocccc ben doğumumu 11 gün önce yaptım. Şirin Ceylan takipliydim. Çok da memnunum doktorumdan. İnşallah siz de bebeğinizi sağsalim alırsınız kucağınıza ☺️
Gulkocccc Pukito ayyy maşaaaalllah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin hepimize çok teşekkür ederim 🥰
Nur1631 Bahçelievler Medipol hastanesi Dr Asiye uzun muayene 800 Nst 155 Normal dogum 12.500 Zorunlu Sezeryan sanırım 15.000 idi
Soofi93 Sakarya İMK Klinik, İlknur hanıma gidiyorum gerçekten deneyimli ve tatlı bir hanımefendi Muayene:750 Sezeryan 13.500 Normal:15.500 Suda doğum:27.500 NST:100
Bal12 Pamuk merhaba 45 gün önce İstanbul Medipol üniversitesi Hastanesi’nde 11 milyara normal doğum yaptım
Gzdylmz Mervekaa bende o hastaneye gidiyotimy verdiğiniz sezeryan ve normsl doğum ücreti aynı değil nezaman aldınız bu fiyatı