BbuketK Konya medicana hastanesi Muayene :1100 olmuş ekim zamıyla (asker eşi indirimiyle 748) Doğum : 20 olmuş (indirimle 14 bin +1 gece yatış ) Nst : 94 tl
Skarakas BbuketK oyakla olan anlaşma dolayısıyla mı yoksa hastanenin kendi askeri personel indirimi mi çok iyi indirim yapmışlar. Oyak indirimi %15 sadece yani bnm gittiğim hastanelerde öyle en azından. 😵💫😄
esinyk Kızlar kendimi çok şanslı hissediyorum tamamlayıcı sağlık sigortam var ve yenilettim de 10 muayene ücretsiz doğum da bedava. İzmir can hastanesi takipliyim .
Mrvizmrli esinyk ay evet bende kendimi çok şanslı hissediyorum benimde özel sağlık sigortam var ne muayene ne dogum ücreti ödiycem 😅
Demmed esinyk dığum mu eklettiniz özel saglık a birde na kadar odemiştiniz dogumu ekletince benm de özel sağlık var axa ama dogum karsılamıyor paketimde yok diye
dygess Manisa Celal Bayar Üni. Hastanesi Muayene Ücreti - 580 TL Doğum Ücreti - Şuan için 12.000 TL (Bundan 2 ay önce 8.000′di.)
AyiPeddington Pamuk daha dün gittim kontrole. Muayene ücretim 1100 TL , 7 Kasım’da doğum için ameliyat günü verdi. Doğum ücreti 27 bin lira . Nst 150 TL
Sevdekusu1 Diyarbakır Bower hastanesi Doktorum: Yunus Çavuş (çok memnunum) paket aldık 17500 tl muayene tahliller kontrol doğum içinde
Busra-2001 Kayseri Erciyes kartal özel hastane Doktorum Zerrin avul Muayene 765 Dogum (ilk)15 bin (normalde sezeryanda ) İlk dehilse 18 bin normal 20 bin sezeryan
ipeklinaismom Pamuk esnaf hastanesi Fethiye sezeryan 21 bin , İstanbullu biri olarak İstanbulda doğurmayi düşünmedim değil orada daha uygun fiyatlar ve seçenekler var
Esesipsblog İstanbul medipol bahçelievler hastanesi Doktorum mürvet hakyemez Muayene ücreti: 800 Normal doğum: 12.500 Nst: 155
ogretmenhanimde Pamuk Bandırma Royal hastanesi Muayene 500+15 Nst 200 Normal doğum sezeryan doğum 15bin
aminehumamoms ogretmenhanimde ordamı yapıcaksınız doğumu acaba doğum yapan tanıdıgınız varmı o hastanede
Emineakin0320 Pamuk Denizli odak hastanesi muayne ücreti 550 TL Doğum ücreti 12.500 TL sezeryan Nst ücretsiz
Glcn-61 Pamuk İstanbul Esenler /Dörtyol hastanesi Muayene : 450 Normal doğum : 5000 Sezeryan : 1. İse 8000 ☑️
Esraesraaa Glcn-61 nerede bu hatane tam olarak bende Esenler de yaşıyorm avicenanya gdyrm orada 19bin dediler. Sizin dediğinz hastane çok uygunmuş
MomNermin Pamuk İstanbul çakmak erdem hastanesi muayene ücretleri 600-750₺ Normal doğum:7.900₺ Sezaryen doğum:10.500₺
busduuk1914 Pamuk Ankara güler klinik muayene ücreti 1500₺ doğum paketi aldık 16.000₺, doğum lösante 14.000₺ detaylı ultrason 2.000₺ toplam 32.000₺ oldu
C9-3_g Kayseri Özel hüma Hastanesi Muayene 575 Doğum sezaryen 14.500 Ben dogurana kadar ne kadar olur bilmiyorum Mart ilk haftasında dogum olucak inşallah
Zararsiz01 Adana guzelyali hastanesi muayene 1000 Dogum:18.000 dogurana kadar (mart) 25 olur galiba 🤷♀️😒 resmen ticarethane gibi her ay zam gelir mi ya insanları sömürüyorlar . Keşke devlet daha ilgili olsa özele mecbur kalmasak.
ebrulina Medipol Çamlıca İstanbul Normal 10 bin Sezeryan 13 bin İsteğe bağlı sezeryan 25 bin Muayene 585
Mustafamirza ebrulina buradaki normal doğum ücreti hastane takipli mi ücreti mi acaba dışardan anlaşmalı doktorla birlikte nedir fiyatı biliyor musunuz🤔🤔
Togcee Lüleburgaz derman hastanesin de yakın zaman da doğum yapan var mı? Muayene 400 tl fakat doğumu bilmiyorum :)