SevimM18 Arkadaşlar demin kan verdim beta HCG alcam dedi 4 tüp kan verdim üstlerinde hormon testi yazıyor HCG yazmıyordu sonuçlara bakıyorum HCG hariç bursuru şey yazıyor tekrar gitmem gerekiyormu arkadaş btcg yazmıyor sonuçlar da diye???
Canangokdmr SevimM18 hastaneden mi verdinz sağlık ocağından mi cuma günleri alınmıyormus kan bugün bnde gittim ama boş boşuna gttim cuma günü kan verilmiyor dediler
SevimM18 superstar_00 1 saat oldu daha 😂 hep beta HCG görmeye alışmışım kan sonuçlarında e nabizda onu goremeyince korktum😂
Anneolmak58 Beta hcg veya total hcg diye geçer direk tup üzerinde yazmaz. Hormon testinin içinde bakılır ☺️
superstar_00 SevimM18 Korkmayın Allah’ın izniyle hamilesinizdir inşallah 2 saat olsun tekrar kontrol edin ben kan testi yaptığımda Eliza hormon tek yazıyordu tüpün üzerinde ama sonuçlarda birden fazla bakilmisti HCG de dahildi.
SevimM18 Canangokdmr hastaneden verdim canim ama acile gittim hastayım dedim ilaç yazcakti gebelikten supeliniyk Orum dedim öyle verdim kan yoksa acilde bakmıyor direk gebelik için kan vercem diyince hastayım dedim öyle baktılar