Handan-Ince Seyes Her ay kontrollere gitmeme rağmen iki çocuğumunkini de 20.ci haftada detaylıda öğrendik 😅
tugcesakzci Seher3838 bebişin pozisyonunda Bi sıkıntı yoksa cinsiyet bakarken net gösterdiyse problem olmaz.
Seher3838 tugcesakzci hemen söylemedi doktor uzun süre baktı erkeğe benziyor dedi sonra da en son erkek dedi
Cerenvebebisi-01 Seyes 7 haftalık iken doktorum keseyi ve kalp atışını görerek Antep fıstığı demişti kız olduğunu anlamıştık o zamandan yaşlı bir doktor idi bilgisine ve tecrübesin3 dayanarak gidiyorum doktoruma şuan 15+5 kızımız olacak 🐣🤰🌸
nurcan355 Seyes biz 16+3 üz kız gibi gözüküyor dedi doktorumuz 20.haftada birdaha gidicem bakalim insallah belli olur artik
prensesannesi__ Seyes 12.haftada%80 kıza benziyor dedi doktorum 17 . Haftada net öğrendim hep sakladı gizledı kendisini minnosum 🥰24 haftalık olduk şimdi 😍
Zulalg dunyaaa bilmiyorum gayet gösteriyordu doktor da görüyorum bariz cinsiyet söyleyeyim mi dedi evet dedik söyledi değişmedi de👼🏻
birLinaannesi Seyes çarşamba randevumuz var. 11+3 olacağız.. Bir ihtimal belki görebiliriz demişti doktorumu. İkili tarama testi istiyorum demişti bir önceki gidişimizde.. Heyecanlı oluyor ilk veya ikinci ne olursa olsun insan meraklanıyor🙏🏻🥰
Esra_4774 Seyes Ben 16 . ci haftada kontrole gittim tahminimce kız kıza benzetiyorum dedi en net kessin bir şekilde 20 haftada gösterir ☺️