BirazbundanBirazondan1 Seyes bu haftalarda tam net bir şey söyleyemiyorlar. Benim 12 haftasında küçük ihtimal kıza benziyor değişebilir dedi. 17 haftada kesin kız dedi.
kahve-cekirdegim Seyes oğlumda 11.ci haftada %90 erkek dedi 12.ci haftada %100 dedi 😊 şuan 10 haftalık hamileyim inşallah bunda da erken gösterir bebiş kendini 😊
Yguo_mom Seyes oglumu 11 haftada gördü doktor ben sormadan kendi söyledi erkek diye Şimdi tekrar hamileyim hastaneye gitmeye fırsat bulamadım o haftalarda 15 haftalıkken net söyledi
Merveeemsiii Seyes benim kız kendini erken gösterdi 12. Haftada doktorum kız dedi 16. Haftada netleşti , ben teyit amaçlı tabi 3 doktora falan sordum 🌸
Oztrksadiye Oglum 12. Haftada gösterdi bunda emin olamadılar 16 haftalık hala kız gibi kıza benziyo diyolar kızlar geç anlaşılıyo
tugcesakzci Seyes 16+5 te belli oldu canım. Kesin cinsiyet öğrenimi için 16 hafta ve sonrası ideal. Küçük haftalarda yanılma payı biraz daha yüksek oluyor.
busraakurt52 İki kızımdada 18. Haftada netleştii ama ben detaylı ultrason öncesi 24. Haftaya kadar kimseye söylemedim🙈
mimar_anne Oğlum da 11. Haftada erkek dedi değişmedi şimdi 9+3 hamileyim ikili için gittiğimde inşallah gösterir
Gulsahim Seyes 18. Haftada kıza benziyor backalari kapalı dedi 😅😁 istla gittim 20. Haftada kesin erkek dedi deneyimli doktor ve ondan sonra da 3 doktorun onayiyla detaylıyla.birlikte doğumda supriz olmazsa 🤔😅😁 erkek
EceSB Haftada doktorumuz yorum yapmamıştı değişir diye ama çevremdekiler çeşitli şekilde ultrason görüntülerini ve kalp atışını yorumlayıp erkek demişti. Yarın 14 ü dolduruyoruz. Dün nipt sonucumuz çıktı vee sonuç prensesimiz geliyor 🤭