Yessiimm Sayrkann cidden miiii 😂 bi yandan geçmesini istiyorum bi yandan da korkuyorum hamilelikte güzel diyorm ayyy bilmiyorum ne istiyorum 😂🫠
2prns_1prnssannesi buse_9397 benimde 3. Ama 10 yıl aradan sonra sürpriz oldu bnde ilk hamilelik gibi hissediyorum çok heyecanlı içinde kıpırdadıkca mutlu oluyorum🫢❤️
Yessiimm 2prns_1prnssannesi keşke sürprizler hep böyle güzel olsa 🌸🥰 Tekrardan bu duyguları yaşamak isterim ileride 😊
Yessiimm Peki kızlar hazırlıklarınız ne durumda ? İlk gebelik olunca neyden ne kadar nasıl alsam diye düşünüyorum ama genel anlamda ihtiyacımız olan her şeyi aldık neredeyse artık bilmediğim bişey olursa zamanla öğrenirim diyorum ☺️
Sayrkann Yessiimm sonu mutlu sonla bitecek en güzel duyguya sahip olacaksın hiç dusunme sağlıkla gelsin onemli olan o 🥰🥰🥰
1159098263 Yessiimm özele gitsen nasıl istersen öyle ama devlette öncelik zorunlu normal doğum ha normal doğum yapamıyacak bi sorun fln varsa öyle sezeryen ama öncelik normal doğum
Busramomy Yessiimm son 67 ❣️ Ama ilki normal olduğu için bunu da normal bekliyoruz bir aksilik cikmazsa 😍 heyecan dorukta az kaldı 🤭