Yasemin_bilgili donus_tncklc199 bence yapılmaz sezaryen Olcan için gerek yok doktor istese bile sen istemeyince yapmaz bence
Liv3652 donus_tncklc199 çatı muayenesi yapılmaz ama söyle birseye şahit oldum kadin doğum acilde 3.sezaryen doğumunu bekleyen bi abla vardı ve sabah suyu gelmişti onu alttan muayene edip açılma kontrolü yapmıştı bahsettiğim yer devlet hastanesi yani sonuç olarak sancı su nisan gibi durumlarda sezaryen de olsan alttan muayene olunuyor sanırım
buse_9397 donus_tncklc199 tabiiki hayir . Sezeryan olacaksan çatı muayenesi ne alaka ? Bebeğin çıkacağı yer belli 🙄
buse_9397 donus_tncklc199 doğumdan sonra mı diyorsunuz? Doğumdan sonra kanama kontrolü için yapıyorlar diye biliyorum
Zerrinatila donus_tncklc199 yapılmıyor kesinlikle normal doğum degil Tabi bazı doktorlar bazen. El atmadan yapamıyor. Bilinçli doktorlar bakmıyor kesinlikle
donus_tncklc199 Bugün yapıldı arkadaşlar bana sezeryan öncesi ve orada bekleyen tüm sezeryan bayanlarda yapıldı alttan muayene çünkü açıklık var ise ona göre sezeryan değil normal doğuma alacaklari için
aminehumamoms donus_tncklc199 nasıl yani sezeryan doğum yapmış olanlara normal doğum mu yaptırıcaklar çok tehlikeli bişey bu
donus_tncklc199 momsss_s ben dedim yapacağız mecbur açıklık var mı diye bakicaz dedi kaç kişinin kine baktılar hemde devlet olduğu için belki de ozellerde baktıklarını sanmıyorum
angel4545 donus_tncklc199 ay çok saçma zaten sazaryen yapilcak yine size neden çatı yapacaklar ki bana da doktorlar ikinciyi sezaryen yapicaz deyip duruyor riskli gebeliğim gormuyolar da galiba kesiği dedim zaten öyle yapcaksiniz ilki sezaryen