omerhalis Guelen degil canim korkutmak istemiyor um ama mutlaka acile git ihmal etme lutfen kendimden biliyom kacgaftadir ugrasiyom dusuk tehlikem var ilac igne kullaniyorum lutfen git acile
[silindi] Guelen benim olmuştu fakat bir problem yaşamadım çok şükür ama kiminde hiç bir sıkıntı olmuyor kiminde ciddi problem olabiliyor o yüzden en doğrusu doktorunuza görünmek☺️
omerhalis Guelen benimde bu saatlerde oldu acile gittim beklmedim kadindogum nobetci olan bi hastaneye git cnm
Nisanurr Canım biz buna normal diyemeyiz mutlaka hastaneye gitmelisin şuan bir acil görün bence çünkü doktor bakmadan normal olduğu anlaşılmaz haftan küçük riskli olabilir onun için önlem yapabilir o yüzden beklemeden gitmen gerek
Limpid Guelen acile gıt bnmde haftalarca sürdü önlem almaları acısındannyoksa cogumuzun basına gelmiştr
1850 Guelen hemen acile git bekleme. Düşük riski olabılır. Progestan iğne veya hapına baslar hemen gecer
Guelen Akıntı şeklinde cok açik kahverengi ilk defa olmuş iç çamaşırıma inş önemli birsey degildir dua istiyorum sizden yarin ilk işim hastaneye gitmek olcak...
EmraheydaBier Guelen normal değil doktora gitmen gerek hemen düşük tehlikesinde böyle oluyor inşallah kötü bişey çıkmaz hemen doktora gitki tehliken varsa önlem alınır canım
Guelen Ankarada nöbetci kadin dogumcusu olan hastane neresidir ki arabamiz yok eşim uyuyor telaslandirmak istemedim ama içim içimi yiyor korkudan goz yaslarimi tutamadim valla napcam bilmyorum sabahi bekliycem mecbur
EmraheydaBier Guelen canım eşini uyandır kadın doğum acile gidiceksin önemli bi konu uykusu bebekten önemli değil
Guelen Kizlar hastaneye gittim bugun sabah bebgime ulturasonla bakti doktor çok şükür bir sorun olmadigini söyledi her şey yolunda çok t.ederim desteginiz için😊EmraheydaBier