Selam kızlar🫶🏻 ben tüp bebek annesiyim çok zor süreçlerden geçerek hamile kaldım ve ilk 3 ayda çok zor süreçler geçirdim neyse özgeçmişi atlıyoruz,minik kızım 40+2 ye kadar gelmek istemeyince doktorum doğurtmaya karar verdi tabii çaktırmıyorum ama yusuf yusufum 2 cm açılmayla 26.10.2023 saat 08.00 suniyi aldım başlarda gayet iyi gidiyordum dedim bu da sancı mı beeeee! Değilmiş arkadaşlar 4 cm kadar gayet güzel giderken 4 cmden sonra içimden geçtiler resmen aslında ağrılara dayanıyorsun duş kesinlikle tavsiyem saatlerce duşta dursam 10 tane doğururum diye düşünüyorum. Ama maalesef ki çoğu zaman yatakta nst bağlı sancı çekmek zorunda kalıyorsun en kötüsü o. Neyse saat 12 oldu benim açılma 6 cm ulaştı bende Allaha ulaştığımı düşünürken saat 1 gibi açıklık 10 oldu aşırı derecede hızlı açıklığa ulaşıyordum sanırım pozitif yanlarından biri çok hızlı açılmam. Takatimin bittiğini düşündüğüm yerde ıkınma hissiyle 6-7 ıkınmada kızımı yanağıma koydular doğurmam 5 dk sürmüştür ama eli yan geldiği için dikişlerim belki 30 dk işte acı gerçek burda başlamış asıl suniden daha beter bişey varsa makata kadar yırtılmakmış🥲 olan oldu o sancılar bitti uyuşturulup bi şekilde dikişede katlandım sonra çocuğuma kavuşmanın mutluluğunu yaşadım oturamayarak🤕 ama inanın hepsi geçiyormuş ve dayanılmayacak gibi hissetsenizde dayanılıyor.ayrıca bahçelievler medipol hastanesi ebeleri ve caaanım doktorum derya kanzagül hakkınızı asla ödeyemem o kadar ilgilendiler ki pes ettiğim her noktada beni motive ettiler doğru doktor doğru hastane seçimi için kendimle gurur duydum🤪neyse destansı yazım için özür dilerim şimdiden hepsinizi Allah kurtarsın💕