Ceylannn1y Esmaa_Nur 24 haftalıkken normal doğum pozisyonunda dedi şuan 39 +4 teyim hala gelen giden yok
Eazraaa Esmaa_Nur benmkine doğum başladığı zaman gel dedi dönmüş olursa normal doğum dönmezse de sezaryene alırız dedi.Ozel mi sizinki devlet mi
Eazraaa Esmaa_Nur bende şehir hastanesi takipliyim devlet pek sezaryene yonlendirmiyor.İnsaAllah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım gerisi mühim değil ☺️🤲🏻
Esmaa_Nur Eazraaa benm doktorum nasıl bi doğuma yönlendirecek beni bilemiyorum ama şuana kadar hiç sezeryanın bahsini açmadı hep normal doğum dedi bu hafta gidip öğrencez bakalım😌 siz kaç haftalıksınz
Eazraaa Esmaa_Nur ya ne güzel normal doğum yanlısı doktorlar çok azaldı.Biz 38+3 olduk ama keyfi yerinde galiba gelen yok 😅 hala da başını hissediyorum tam gobegimde 🥲 başını aşağı indirse belki doğum yakındır diye ümit edicem ama malesef 😅
Htc_snn Esmaa_Nur benim ilk gebeliğimde 36 haftadan itibaren doğum pozisyonu almıştı 39+1 de doğdu şimdi kızıma hamileyim 21. Haftadan beri doğum pozisyonu almış şuan 27+2 oldum sıkıntı yok
Bsr_0 Htc_snn kanala inmismiydi benim bebiş de haftalardır doğum pozisyonunda ama kanala inmeye başlamış bile daha inmiyo 🙈
Htc_snn Esmaa_Nur evet normalde doktor sen normal doğum yapamazsın çatının dar ve kalp rahatsızlığın var dedi ama açılmam olunca suni sancı desteği de gelince normal doğurdum
Esmaa_Nur Htc_snn demekki doktorların her söylediğine aldırış etmemek lazım ama insanın ilki olunca biraz tecrübesiz oluyor bana da kordon dolanmış bebeğin boynuna dedi bu hafta gidip bakıcaz ne dicek diye🥺
Arzu343434 29.haftadayım doktor kafası yukarda dedi böyle devam ederse zaten sezeryan yaparız dedi. Bu haftada dönmesi mi lazım ki anlamadım ben
Esmaa_Nur Arzu343434 doğum anında bile dönen bebekler varmış burda öyle okumuştum ben ama benm bebeğim biraz erken döndü gibi geldi o yüzden biraz telaş yaptım sizin telaş yapmanıza gerek yok inşallah doğum zamanına kadar döner bebişiniz🥰🤗
Eazraaa Arzu343434 sizin haftaniz henuz normal 36 dan sonra dönmezse biraz zor diyorlar benmki 38+3 ama dönmedi henüz 🥲