Merhaba arkadaşlar, 24.10 tarihinde izmir egepol hastanesinde 37+6da planlı sezerysn ile 3.2kg oğlum oldu. Benim son haftalarda tansiyon yükselmesi şikayetlerim oldugu için çok endişeli geçmişti. Hastane yatışı yapıldıktan sonra ameliyat önlüğü ve sedye ile ameliyata gityim. Orada bir hastabakıcı omuzlarımdan tutup basımı egdi ve epidural iğnesi yapıldı arkasından ise spinal için katater girildi. Açıkçası epiduralin iğnesini çok hissettim ama spinalde sorun yoktu. Hiçbirsey görmedim, cekiştirmeleri hissedersin dediler ancak beklediğim gibi değildi pek hissedilmiyor. Benim hissetmek konusunda endişelerim vardı ancak boşunaymış. Allahın izni ile ve metanetle girin doğuma, nihayetinde herkes yapıyor bunu benim korktugum kadar değilmiş. Sonda takma ve içerinin temizliği orda yapılıyor, sakinleştirici de sonradan yapıldı, bebegi görmek herseye değerdi. Odaya geldikten 8 saat sonra yürüdüm. Evet canınız acıyor ama katlanılabilir birsey. Sorunuz varsa alabilirim. Herkese kolay doğumlar dilerim