Bbbsr Kızlarr 36+3 kesinlikle uyuyamıyorum. Uyumak cok zor oldu sağa sola dönmek istiyorum sürekli rahat edemiyorum ama dönemiyorum ve bu yüzden uyuyamıyorum karnım agrıyor bide dönerken kalkınca falan napçaz böyleee 😞
aysegullozdm Bbbsr ben 24+3 bende uyuyamiyorum sebebi yok rahat edemiyorum gibi oluyor midem yanıyor 🫤🫤rabbim kolaylık versin inşallah
Ruukiiyee00 Bbbsr bnde öyleyim maalesef hem bu nedenden hem mide yanması hem sık idrara gitmekten bu sefer geri yatnca gözüm kapalı ama tam dalmamşm gibi bişey oluyor tam uyumuyorum gibi hatta saçma sapan rüyalar görüyorum 🤦🏻♀️
Bbbsr Boncukveannsi valla ilk cocugumdada gebelik günlerimi hiç aramadım bundada arıycagımı sanmıyorum 😄 uyuyabilsem keşkee
Ruukiiyee00 Bbbsr bana da öyle diyorlar ben o kadar zor.hamilelik geçirdim ki aramam diyorum ben sağlıklı olaym da bebeğime bakarım uykusuz kalym bsey olmaz diyorum tabi bir yandan da inşallah uslu bir bebegim olur bari geldi mi iyi olr braz demiyor değilim 😄 yani kolik falan olmasın inşallah
Bbbsr Ruukiiyee00 ayy aynıı aynı böyle telefona bakıyorum gözlerim kapanıyo tam uyuyorum ya çişim geliyo ya rahat edemiyorum ya midem yanıyo uyanıyorum ve bitiyor 😂😞
Meryem-H Bbbsr bende 37+1 im en son ne zaman mışıl mışıl uyudum hatırlamıyorum hem göbekten uyuyamıyorum hem huzursuz bacak sendromu yüzünden hemde ayaklarımın altı alev ateş resmen uyutmuyor uyumayı özledim
Bbbsr Meryem-H ayy bacaklarım benmde bu ara rahatsız ediyo agrıyo gibi böyle bi tuhaf dün akşam en son parol içtimde öyle ıyumuşum
Hsrt80 Bbbsr aynı dakika başı kalkıyorum uyuyamıyorum ikizlere hamileyim 32.5 olduk bu saatte otueuyorum
Handan-Ince Bbbsr canım hamilelik yastığın var mı? Yoksa şiddetle tavsiye ederim! Ben onsuz uyuyamam. Yan yatacaksın, Alacaksın iki bacağının arasına, koyacaksın göbüşünü üstüne OHHH mis gibi uyursun valla.
Nrmrv Bbbsr bende uyuyamıyorum artık tam dalıyorum mide yanmasından diş ağrısından tekrar uyanıyorum oturuyorum öyle ..