FatmaOrhan Daha önce Doğum yapanlar veya suan gidenler .. 36 haftalığım bugün kontrolüm vardı 2500 dedi oğlumun kilosunu az buldu bana da az geldi ama daha önce duymuştum bir kaç kişiden bilen vardır belki diye buradan sormak istedim .. söylediği kiloda mı doğdu eger Doğum yapan varsa yoksa üstünde mi çünkü duyduklarım ölçümdekinden fazla doguyor diyeydi .. bununla kendimi avutuyorum suan 🙄
dileknazliay FatmaOrhan Şöyleki denilenden çok doğuran da oluyor, az doğuran da oluyor. Benim doktorum pek takılmıyor düzenli yükselip yükselmediğine bakıyor. Bu aletler yanılabiliyor dedi en son. İlk gebeliğim de 2700 diye girdim 3 kilo doğurdum mesela.
Burcuveburcum FatmaOrhan ben 2016da Doğum yaptım medilife ta benim odam küçüktü ama hastane doktorlar ebeler ve hastabakıcılar gayet ilgiliydi,temizdi yine orda doğurulan kısmetse. Etkinde orda doğurdu onun odası daha büyüktü şansa kalmış galiba.
Lylmrhn FatmaOrhan Fatma hanım merhaba siz selda hanımda doğum yaptınız dimi? Nasıldı memnun kaldınız mı herşeyden?
FatmaOrhan Lylmrhn evet hersey güzeldi Selda hanım zaten çok tatlı ve eli aşırı hızlı bebeği 3 dk da doğurttu sezeryanla 😅 ebeler vs hepsi çok ilgiliydi
FatmaOrhan Lylmrhn benim odam en küçük odaydı sabah dı dogumum öğlende bosalıcak büyük odalar vardı ama taşınmak istemedim daha sonra o kadar süs püs uğrasamazdık diye ama idare eder diyeyim odalara 😬
Lylmrhn Zmcnsgnc odalarına henüz bakamadım ama bende şuan ultrason cihazlarından hiç memnun kalmadım netliği çok kötü🤦♀️ Ve iyi olduğunu görebileceğimiz tek yer orası
Aliiss Zmcnsgnc süit odaları bile gözüme küçük gelmişti Benim şu yönü iyi hastanın yattığı yer ile ilk gelenleri karşılanan yer arasında kapı vardı işlem yapacakları zaman kapatıyorlardı geriye kalan kısımda da bir koltuk ve masa sığacak kadar yer vardı 💁🏼♀️ Anlatabilmişimdir umarım 🙈
Zmcnsgnc Lylmrhn ben kolana devam edeceğim büyük ihtimal dr Hastane değişikliği yaptı başka bir doktorla yine kolan olacak gibi
Deletedmom308 Lylmrhn o ultrason cihazlarını bende anlamıyorum. 28 haftalığım daha bebeği ayırt edemiyrum çok çok kötü.. doktordan da rica ettim renkliden baksak bi kerecik dedim ama açmadı renkliyi
Zmcnsgnc Aliiss evet küçük gbiydi resim gösterdiler oda dolu diye. Çoğu suit odada kapı paravan gbi şeyler var aslında
Aliiss Lylmrhn bi yakınım Doğum yaptı yanında ben kaldım ordan biliyorum benim kendi hastaneme göre baya küçük gelmişti gözüme yani 🙈
Aliiss Lylmrhn doktorundan hemşirelerinden vs çok memnunduk ama çok ilgililerdi eğer çok misaifiriniz olacağını düşünüyorsanız süit oda tutmanızda fayda var
Lylmrhn Zmcnsgnc yakupluda birinci hospital açılacakmış ama ne zaman belli değil. Belki orası düşünülebilirdi
Lylmrhn Deletedmom308 sırf o yüzden vazgeçebilirim oraya gitmeye. Sadece selda hanım için gidiyorum şuan ama her an değiştirebilirim
Deletedmom308 Lylmrhn bende Ali beydeyim fiyatları uygun olduğu için ve normal doğum yanlısı olduğu için o hastaneye gidiyorum. cihazları da değiştireceklerini sanmıyorum :/