Yasemin_bilgili Niloyaaa06 mesela hangisi benim bildiğim bi detaylı ultrason var gerisi hep normal muane sen sanırım testleri falan diyorsun
_Tazeanne Bende merak ediyorum mesela plesentanın aşağıda olduğu nasıl ne zaman anlaşılıyor rahim ağzı kısalığı nasıl anlaşılıyor detaylı karından mı yapılıyor bunlara cevap veren olursa sevinirim 🌸
Minigiim-vebenn52 _Tazeanne hepsi normal ultrasonda anlaşılıyo her kontrolde söylüyor doktorum bana plasenta yerini falan
Minigiim-vebenn52 _Tazeanne detaylı da karından yapılıyo uzun sürüyor diğer ultrasonlara göre ve renkli görüyorsun
_Tazeanne Minigiim-vebenn52 yani plasentanın yeri rahim ağzı falan her ultrasonda görünüyo dimi şimdiye kadar olumsuz bişey demedi doktorum merak ettim bende acaba görüyor mu bunları da diye
Yasemin_bilgili Niloyaaa06 uygulamada var hepsi, uygulamada 3 çizgiye tıkla (daha fazla yazan yere) sağ alt köşede olana, orda hamilelik çizelgesi var ordan bak hepsinin haftası var
Minigiim-vebenn52 Niloyaaa06 evet 20-24 arası giriyorsun bebek büyüdüğü için evet yakından gözüküyor yüzü gözü burnu belli oluyor
Minigiim-vebenn52 _Tazeanne evet gözüküyor canım doktoruna sor her gittiğinde plasenta yeri iyi mi rahim ağzı ölçüm iyimi vs diye aklınıza takılırsa
_Tazeanne Minigiim-vebenn52 teşekkür ederim bu sefer gidince soracağım burda çok okuyorum serklaj olanları aklım kaldı