Bskrt Gittm bugün havuzlu hana, ilgileniyorlar alt katta bütün mağazalardan istediğimizi alıyoruz market arabasıyla sonra ödeme noktasında hepsi birlikte ödeniyor. Ama fiyar olarak e bebekle aynı her şey Mesela bübchen şampuan aldm 50 tl e bebekte, eminönnde 59 ama indirimli 50ye gelir diyorlar Uygun diye düşünüp gidecekseniz hiçç yorulmayın o kalabalığı çekmeyin derim. Ama herşeyi bir arada alıp çıkmak için iyi Süs malzemeleri, kıyafet, pusetler bakım ürünleri hepsi bir arada sadece o yönü iyi Emzirme yastığına 70 liradan başlıyor dedi bütün mağazalar 🤦♀️ Tek bi yerde 30 tlye buldm aldm hemen
Bskrt EmraheydaBier alta giydirmek için iç zıbınlar 9 10 tldaha bugn gittim🙄 e bebekten tanesi 5 liraya aldm 60 derecede yıkadm gayet kaliteli pamuklu Ve çok umursamazlar 1 lira bile indirm yapmıyorlar alırsan al modunda hepsi
Rumrum Bskrt yaa ben de e bebekten bakıyorum uzun kollu zıbın ama bulamıyorum hep tükenmiş oluyor yenidoğan zıbınlar 😞 bugün bizim evin buradaki pazardan buldum 8 tl ye %100 pamuk dokununca anlıyorsun zaten. Eminönü’nde 10 tl ise zıbınları ordan almama gerek yok.
hicranatesbaykal Rumrum canım bende hep dışardan tammaladım eksiklerimi daha sonra tesadüfüzeri havuzluhana girdim eminönüne gittigimde ne ararsan var ve pişman oldum dışardan okadar ugraştıgıma hatta geçen haftada ordan kozmonot falan aldım kesnlikle tavsiye ederim girdiginde hiç çıkmak istemicegin biyer :)))
Ilaydaile Rumrum bende herşeyini eminönünden aldım canım havuzluhandan 5 katlı filan bebeğe dair her şey mevct. Kısmet bebe var ordan aldım çoğu şeyi ve bebe çeyiz sarayından ikisininde mağazasında herşeyi buldm o yüzden oraları tercih ettim
Dimple23 Havuzluhanda 10 lu hastahane çıkışları ne kadar kızlar çok süslü bişi istemiyorum ama kumaşı kaliteli yumuşak olsun sadece
Rumrum Dimple23 e bebekte internete özel indirim var Aziz bebenin hem de çok kaliteli ben ordan aldım yarı fiyatınaydı 10 lu 65 tl 5 li 30 tl ye aldım. Eminönü’nü bilmiyorum ama ctesi gidicem inşallah daha uygun değildir ama bu fiyatlardan sanmam.
Dimple23 Rumrum bulunduğum şehirdeki e bebekte aklıma yatan hiç yoktu hatta aziz bebeyi hiç göremedim ama bide nette ki sitesine bakayım
Bskrt Rumrum uygun takımlar da vae tabi herkesn bütçesine göre ama onlar hoşuma gitmiyor benim, baskısı modelleri kalitesiz duruyor 😏 Ama aziz bebenin tulumlarını almıştm ebebekten 20-25 liraya Orda 40 -60 arasıydı tek tulum🤦♀️ Modeli bile aynı
Rumrum Dimple23 zaten mağazada bulmak çok zor biz gittik ana baba günüydü. Aradığımız hiç bir şeyi bulamadık kafa karışıklığıyla eve geri döndük. Çoğu eksiğimi netten sipariş ettim hastane çıkışları da dahil. Mesela aldığım hastane çıkışları mağazada 180 liraysa ben e bebeğin internet sitesinden yarı fiyatına aldım☺️👍🏼 Bakın link atayım size. https://www.e-bebek.com/aziz-bebe-10lu-hastane-cikisi-p-18yazzeset006-0011/
Rumrum Bskrt benim de o takıntım var baskı kalitesi, kumaşı vs çok önem veriyorum o yüzden zor beğeniyorum. E bebek gerçekten o anlamda kaliteli ürün satıyor %100 pamuklu ve dikiş kalitesi vs çok iyi. Bakalım bugün Eminönü’ne de gidicem inşallah ne var ne yok görelim 🌸☺️
Ddmka Rumrum En güzeli havuzluhan. Mağazalara yukarıdan aşağı bakmaya başlayın fiyat açısından. Genel olarak piyasanın 1tık altı. En alt kattaki ürünlerin ödemesini toplu olarak tek bi kafaya yapıyorsunuz 250tl üzeri kk taksit olabiliyo.