Yenianneperci35 miniskesi çok haklısınız🌸🙏🏻 Bizim de rahat olmamız önemli tabii ama insan bi düşünüyor acaba bebek rahat değil mi ki diye🙈
Yenianneperci35 KIME farkediyor demi yatınca🙈 bebeğin konumu vs ondan kaynaklı galiba. Ben de sola gayret ediyorum ama işte olmuyor bazen
Yenianneperci35 __mom1 oyy maşallah sizin de az kalmış🌸🙏🏻 Sağlıkla güzellikle kucağınıza alın🙏🏻 Evet dediğiniz gibi anlaşılıyor ben de sırt üstü zorlanıyorum direk tepki veriyor vuruyor resmen🙈
SemaR Bende sol tarafıma yatıyorum bebeğe kan akışı gitmiyor gibi geliyor sağa döndüğümde ağrı oluyor istemsizce sola dönüyorum yine
Siyah0606 Yenianneperci35 valla bende maalesef hep sağda yatamıyorum geceleri sürekli dönüyorum sağ sol bazen sırt üstü yatıyorum sabit duramıyorum hemen rahatsız oluyorum çok deli yatıyorum Raabim korusun inşallah birley olmaz 🤲🤲
_Tazeanne Önceden sağa yatmaya alıştığım için solda hiç bir şekilde dalamıyorum uykuya sağa döndüğüm gibi uyuyorum inşallah alışırım sırt üstü yattığımda çok oluyor
Yagmurakyurek Yenianneperci35 her iki tarafa da yatiorum ben nasıl rahat hisediorsam eskilerde öle seymi varmış sol yatma die bisimi varmış 🤣bebeklerde gayet saglikliymis aman takma yat gitsin bisiycik olmaz bende aynı şekilde yatıyorum sağ sol fark etmior
Mevlude95 Yenianneperci35 yatamiyorum maalesef 34+5 deyim tum gece done done uyumaya calisiyorum her 2-3 dakikada donuyorum 😔
sbo Yenianneperci35 saol canım sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu 🥰o düşünce illaki oluyor evet suçluluk duygusu ama ister istemez her şekil yatıyorsun 🥰