Lafayette Hanımlar 40+0 olduk ,uygulamada 4.trimestr yazıyor, gülme geldi bana ,ne gelen var ne giden, millet bebegini okula yazdırdı benimki daha ortada yok, seneye vercem ben okula:) var mı 40ı gören doğuramıycam ben galiba ya
Lafayette ecembugra53 normalmi sezeryanmi oldu peki, hyr normal istiodum ,eger kilo aldiysa çatımı zorluycak, sen 40i gör sonra sezeryan ol üzülürüm yaa
Lafayette ececan2006 normalmu sezeryanmiydi, cocuga kilo aldirma demisti hoca, çatın ne dar ne geniş normal dogurursun demisti iki hafta once, ins kilo almamistir minnoşum, ya o kadar cok kriter varki
Lafayette ardenmommy masallah ya 41demisiniz ,ee nolcak normal sezeryan, çatı , bebegin kilo alma durumu,
ecembugra53 Lafayette normalle başlayıp sezeryanla bitti benimde cünkü bebeğimin suyu bitti bitmeseydi olurdum ben de normaş doğum risk durumuna düştü oğlum
ececan2006 Lafayette normal bekledik, sancim olmadi dogum kanalina yerlesmedi bebis sonra suyum geldi bir anda cook miktarda, sezeryana alindim , sag saglim olaysiz kavustuk sukur 🙏🏻🙏🏻 ama kilo almamasi lazim, Allah korusun kakasini yapmamasi lazim cok fazla seye dikkat etmek gerekiyor
-gizem_ Ay bende de 4. Trimestr oldu 😂 40+1 ne gelen var ne giden doğuma sıfır gün kaldı diyor çocuğum en son 3.600dü şu an ne durumdadır bilmiyorum pazartesi kontrolüm var olmazsa perşembe yatış