Seval2468 Arassimo hediyelik olarak açacak magnet yaptırdım mıknatıslı tanesi 6,5 lira çok kaliteli ve hızlı geldi ben 50 tane yaptırdım poşetleriyle kargo dahil 450 lira tuttu
Arassimo Seval2468 buda cok guzelmis minimum siparis ne kadar peki ? Biz anca 15 civari olcaz 20 tane felan yaparlarmi aceba
neanladinyurdagull Arassimo Beyaz saten uzun elbise düşünüyorum kolları dirseğe kadar olabilir.Türbanlı değilim ama bence uygun olan bu şekilde.Evde yapacağım bende 50 kişilik falan aile arasında
Arassimo neanladinyurdagull sizinki epey kalabalikmis bizim coluk cocuk anca 15 kisi olcaz.. elbise gayet guzel bnce sade ve hos olur
Arassimo Seval2468 cok guzel cok uyumlu olmussuniz🥰 ben de oglumda pandemiydi smdi kizima okuturken ikisininkini birlikte okutcam insallah.. beyazli grili pantolon ve beyaz gomlek giymeye karar verdim evde gonlegim vardi pantolonda bir tane buldum onu alayim dedim
Arassimo Yildizyildiz94 beyaz elbise bulamadm canim hep gelinlik gbi seyler cikti karsima bir daha da Nerde gycem diye pantolon gomlek gymeye karar verdim
Pekii Arassimo evet yaptım yani balonlarla fln süsledim doğum günü süslemesi gibi yaptım masaya da kurabiye, sarma, kuran okunacağı için pirinç, su, katlanmış peceteler, hediyelikler minik cantalıydı zaten,tabak çatal fln koydum öyle güzel olmuştu yani