Bahar1644 Kızlar hep ağlamak istiyorum bir yerim ağrımıyor birsey yok ama hep gözyaşım hazır çocuğuma zarar vermek istemiyorum tabiki ama elimde değil , hiç iyi hissetmiyorum 😪😪 Nedennnnn
Snmlsn Bahar1644 ben de buna benzer bir post açtım bugün. Ben de 37. Haftadayım her şeye ama her şeye ağlıyorum. Ama benim bacaklarımda ağrı da var. Eşine de söyle sana kızmaya hakkı yok çünkü elinden bir şey gelmez bunun için. Galiba ağlaya ağlaya atlatacağız.
Bahar1644 Yeliz34 eşim kızıyor ağlayınca ne yapayım içimde tutmaktan garip bir ağlama şekli ortaya çıkıyor hıçkıra hıçkıra abartmıyorum.
Yeliz34 Bahar1644 kız tutma tutma ağla tutarsan sıkıntı zaten bende senin gibiydim ota boka ağlardım 🤣herşeye rağmen hamilelik güzel ya 🥰
Bahar1644 Snmlsn doğuma 5 gün kaldı çok stresliyim çocuğum iyi mi çok kaygılıyım kendim de korkuyorum ama çocuğum iyi olsun diyorum ben bir zekılde illaki atlayacağım bilmiyorum
Bahar1644 Yasemin_bilgili büyük çoğunluğu öyle gerçekten ve çok sinirliyim sizde öylemisiniz etrafımdaki insanları da kırıyorum 😔😔😔
Snmlsn Bahar1644 yavrun iyi, sen iyi olacaksın. Hepimiz çok sağlıklı olacağız 🤲🏼 sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı inşallah. Allahım hepimize güzel günler yaşatsın inşallah 🤲🏼
Yasemin_bilgili Bahar1644 sinir sistemide bozuluyor sanırım ama o ağlama şeyleri stresten yada doğum korkusu sarıyor ama ben 39.haftadayım bebek gelmeyince korkumda gitti yarın doğumum var korkmuyorum ama hastaneye gidince biliyorum ki hem korkucam hem stres yapıcam hem ağlıcam
Bahar1644 Yasemin_bilgili demi bende guclu olmaya çalışıyorum ama doktora gidince tansiyonum tavan yapıyor elimde değil . Sağsalim kavuşun inşallah Allahım yardımcınız olsun 🌸🌸