Minikkk41 Kızlar selam çok acil yorumunuza ihtiyacım var adetim 2 gün gecikti pozitif gördüm testte burda da paylaştım kan verdim 1532 çıktı anladığım kadarıyla gebeyim ama kimyasala dönerse diye cok korkuyorum
Mlkglmzsnl Minikkk41 Bu değerin kimyasala döneceğini düşünmüyorum, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım, hayırlı olsun🌸
1palyaco Minikkk41 değeriniz oldukça iyi olumsuz düşünmeyin lütfen pozitif düşünün olumsuzu çekmeyin 🌸🌸
ececan2006 Minikkk41 ben kimyasal gebeligimi 55 ile ogrenmistim bence bu deger oldukca guzel saglikli bir gebelik gibi icinizi ferah tutun saglikla kucaginiza alin tebrik ederim 💐💐
Minikkk41 Mlkglmzsnl Bu yorumlara görünce inancım çok daha artıyor bir kimyasal geçirdiğim için artık kendi psikolojimi bozdum gerçekten 🌸 teşekkür ederim 🌸
Minikkk41 umrumdadegil Yarın kadın doğuma randevu aldım düşük yaptığım için en azından erken bile olsa gitmek istedim ona göre ilaç falan verir belki sizce nasıl düşünmüşüm 🌸
Mlkglmzsnl Minikkk41 Aynı süreçten ben de geçtim yakın zamanda, iyi anlıyorum seni. Stres bu dönemin en büyük düşmanı diye düşünüyorum. Akışına bırak, güzel düşün 🌸
umrumdadegil Minikkk41 iyi yapmışsınız bence doktorunuz daha detaylı bilgi verir düşüğünüzü de bildirin ona göre devam eder kaç haftalık şuan 🌸
Minikkk41 umrumdadegil Adet günüme göre 4+5 diyor ama beta da güzel artış var oda 5 haftalık gösteriyor bilemedim
umrumdadegil Minikkk41 adet gününüzü baz alın siz doktorlar adet gününe göre bakıyorlar inşallah keseyi de görürsünüz yarın 🥰
AsELinAnneSi__ Ozlemdrn Önemli olan artış ve bir değerden sonra kesenin görünmesi ben 90 civarı öğrendim boş demislerdi ama artti değerim kesemide gordum şuan 35. Haftamizi bitirmek uzereyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinizi kalbinizi bozmayın derim❤️
ececan2006 Ozlemdrn regliginiz kac gun gecikti, her az deger kimyasal demek degil kimi gec dollenme oluyor kimi baska baska seyler onemli olan 2 gunde bir en az iki katina cikmasi 🙏🏻 guzel dusunun guzel olsun 🙏🏻
AsELinAnneSi__ Ozlemdrn içinizi ferah tutun benim gecikmeden 15 gün sonraki degerimdi bu o yüzden çok olumsuz şeyler duydum ama sağlıklı bebek doğuma yaklaştık gönlünce hayırlısı olsun sağlıcakla görürsün bebeğini inşallah morelini bozma bana hamile değilsin boş gebelik dendi herkes herşeyi soyluyor maalesef