Annesigurban lütfen sadece pozitif sezeryan süreci geçirip hızlı ayaklananlar , bir an önce toparlayanlar yazabilir mi 🙏🏽 biraz pozitif şeyler duymaya ihtiyacım var sezeryan sonrası ilk 40 gün ile ilgili
gamzosgamzos Annesigurban 2 sezaryen doğumum var ilkinde ikinci gün ikincide ilk gün desteksiz kalkıp oturabiliyordum 1 haftada normal hayatıma döndüm
Yaprakdokumuseverr Annesigurban sezaryen olduğum akşam çok güzel yürüyüşümü yaptım hiç zorlanmadım. İlk 3 gün biraz farklı tabi sonuçta ameliyat ama 10 güne toparladım. Hiçbir sorun yaşamadım çok şükür yine olurum yani.
Aysegulll54 Annesigurban Ben ilk yürüyüşten korkan biri olarak öyle abartılan kadar asla bir şey yok tabiki ağrı acı oluyor sonuçta ameliyat bu ama asla korkulacak bir şey yok rabbim bir şekilde kolaylığını veriyor ☺️
myangelson Annesigurban sezaryenden sonra uyuşukluk gecince hemen kalktım kalkınca direk karsiya bakarsan sıkıntı yasamazsin dikiş yerlerinin acısını çok aşırı hissetmedim. Ameliyattan akşam 8 de çıktım rahim toparlaması için serum takıldı antibiyotik takıldı ameliyattan sonra başka birşey takılmadı. Ağrı kesici falan istemedim gece takalım rahat uyursun dediler gerek görmedim idare ettim ağrı kesicisiz geçirdim ilk geçeyi. Bol bol yürüyüş yaptım toparladım kendimi. Ben sadece gazda sıkıntı yaşadım zaten normalde de gaz ile sıkıntısı olan biriyim o yüzden sıkıntı yaşamıştım onun dışında birşey yaşamadım. Ameliyatın ertesi günü akşamı da taburcu oldum 24 saat olmadan gazım çıkınca. Kendim yürüdüm desteksiz oturup kalktım merdiven indim çıktım gayet iyiydi
Bonibonn Annesigurban ilk dogumum özelde sezeryan oldu dogumdan snra kanama başlıyor o biraz ürkütmüştü beni hemşire pet istedi cahilligimden almamışım neyse hasta bezi koydular snra kaldırıp yürüttüler gaz çıkmassa omuzlarında agrı oluyor yürüyüşle gazı atman lazım sonrası öksürmek hapşırmaktan korkuyorsun dikiş patlıycak diye 10 gün maksimum iyileşme süreci smdi hamileyim 6yıl aradan sonra yine sezeryan ama bu kez devlette nasıl olacak bilemiyorum
jinmiran Annesigurban bugün 5.gündeyim gelen misafirlere çay döküp tabak hazırlıyorum evde yardımcım olmasına rağmen eve geldiğimde bebeğimin onunla ilgili her şeyi ben yaptım oturu kalkarken biraz ağrın olabilir ama bence en fazla 3 4 gün
Mavi-koltuk Annesigurban ohoo ya hiç korkma sakın izinde verme korkutmalarına. Son haftalarda göğüslerini sağ ve masaj yap ki sütün önden gelsin. Ablam ikiside sezeryan oldu sütü hemen geldi. Sezeryana glrmeden önce makyaç saçlar yapılıktı 😊😊 doğum sonrası da ilk 6-7 saat içinde hemşireler gelip yürütüyorlar zaten ağrıların olabilir bunu kabul ederek gir önemli olan sağlıklı olmanız ikinizinde. Zaten normal de olsa ağrılı olacak bedenine güven.
Annesigurban çok teşekkür ediyorum sizlere 🙏🏽🌸 hastaneden çıkınca merdiven çıkılabiliyor mu 3. katta ve merdivenli apartman