kucukbasay2023 38.haftadayıım geceleri mide yanmalarım mahvediyor benii sabaha kadar doğru düzgün uyuyamıyorum bile ama napalım bugünlerimize de şükür 🥺🥺
Ruukiiyee00 kucukbasay2023 ahh bende aynı durumdayım aynı dertteyim kaç şişe şurup btrdim 😑 Yeşil elma yiyin iyi geliyor
Mdnozl Ruukiiyee00 bende 36+5 deyim. Geçen haftadan kaşıntı başladı vücudumda. Mücadele veriyorum resmen 35.e kadar çok güzel geçmişti ama şu an kaşıntı beni çok zorluyor 😢
Ruukiiyee00 Mdnozl kuruluktan mi oluyor acaba neden oluyor ki kıyamam kantoran yağı sür mutlaka bol bol hemlendir bol bol su iç vücudun nemlensn kuruluktan ise bunlarla geçer inşallah
Ruukiiyee00 Lionmom1 ahaha aynı ben gündüz de otrp kalkmak sıkıntı ay allah yardımcımız olsun yaa Ama ben geceleri bi şekilde o ağrıları yok sayıp uyuyorum beni uykudan uyandıran sk sk idrara çıkmak ve mide yanması 🤦🏻♀️
Mdnozl Ruukiiyee00 hindistan cevizi yağıyla nemlendiriyorum neyden kaynaklı olduğunu bilemiyorum çok zor durum mahvoldu bacaklarım kaşımaktan 😭
kucukbasay2023 Ruukiiyee00 Bu gece yine uykumun en tatlı yerindee mide yanmasına uyandım denemediğim şey de kalmadı tam bu sefer ne yesem ki geçirsin diye kıvranırken sizin bildiriminizi gördüm öneriniz için çok teşekkür ederimm 🌸🌸🌸🌸🌸
Ruukiiyee00 mervisk neden sezeryan istiyorsunuz Bnde kararsızdm ama şuan kesnlkle normal doğum istiyorum neticede herşeyin doğalı Özü iyi olandır kendi akşyla normal bir şekilde doğurmamz daha iyi bence bıçak altına girmektense
mervisk Ruukiiyee00 ben rahim perde ameliyatı oldum ameliyatımı yapan doktor normal doğumda rahim yırtılabilir riskli demisti o yüzden sezaryen istiyorum ama suan gittiğim doktor bisey olmaz normal yaparsın diyor da ben o riski alamıyorum acıkcası
Esesipsblog -Annem yok önde değil 😂 3 hafta önce öyle demişti 😂 dün hareketleri az gibi geldi bugün gittim bi sıkıntı yok ama gelmesi 4 haftayı bulmaz biraz aşağı inmiş kafası doğum pozisyonunda dedi
badem1 Bende bugün tam 36 haftadayim artık hareketlerim kısıtlanmaya başladı iyice doğum şekli de normal doğum olacak Allah’ın izniyle bir problem olmazsa 🙋🏻♀️
Ayse8326 Bende 35 +3 çok heyecanlıyım kavuşmak istiyorum ama sanki bir de 2 gündür hareketleri azaldı dün acile gittim nst falan yaptılar bir sorun yok dediler pazartesi muayene için gideceğim çok merak ediyorum
2prensesannesi__ Bizde 37+1iz. Sağlıkla kulaklarımızı yavrularımızın aluriz insAllah. 8 kasıma gün aldik umarım önce gelmeye kalkmaz bugun yatak dolap altlarına sildim süpürdü vok sanci yaptı. Resmen sezeryan yerime baskı yaptı. Zamanda geçmiyor artik