Bbbsr Benim bebeğin kilo alım hızı düşmüi iki hafta öndeydi hep şimdi 36 da haftasıyla uyumlu hale geldi ve hiç kilo almadı son hafta. Neden olur bu anlamadm
Bbbsr sorybaby yok almıyorum ekstra almalımıyım doktor hiç bahsetmedi vitaminden. Yediklerim iyi aslında yumurta süt muz
sorybaby Bbbsr ben sürekli feramat kullaniyordum son zamanlarda demir ilaciydi sanirim doktor vermediyse sorun yok sadece tahmin yürüttüm belki o daha iyi gelir diye ben 38 haftalikken 3650 kilo da dogum yaptim senin kac kilo şuan canım
Bbbsr sorybaby bende demir kullanıyorum. Şuan 3140 3200 arası. Ben oplumu 39da 4150 dogurmuştum 😀 bu küçük geliyor şimdi bana bide hiç kilo almamış gibi ama doktor takılma kilosu iyi diyor
sorybaby Bbbsr o zaman çok iyi maşallah takilma bence bu kadar ben de 2 buçuk falan diyceksin sandim 😅 bide ultrasonlar yaniltabiliyor belki daha buyuktur bebiş bana da 4 üstü demişti doktor yanlis cikti😂
1ciftyesilgoz O haftada benim de durmuştu neredeyse çok az almıştı ama sonraki haftalar hızla toparladı. Badem,süt,muz,balık ve et yiyin sıklıkla 🤗