Deletedmom_93 Doğum sonrası kilo verimi? Anlatın bakalım kimler kaç ayda kaç kilo verdi. Kilo vermek için özellikle yaptığınız birşey var mı?
Mrv4 Deletedmom_93 ınsalah doğum kılolarım bende kalır bunu söyleyen ılk kışı olcam galıba 😂tekrar zayıflamak ıstemıyorum 🤦🏻♀️😂
hunilimom Deletedmom_93 iki dogum yaptım veremedim şimdi diyetisyene başladım inşallah veririm bu sefer 20 kilo fazlam var
Nurr_22_22 Deletedmom_93 doğum kilom dahil 22 kilo verdim doğumdan sonra toplam 11 kilo gitmişti 5 ay sabit kaldım baktım kendiliğinden girmiyor diyetisyene gittim o şekilde de 11 kilo verdim hala da veriyorum
Afra1998 Mrv4 bn de bu şekil de düşünüyorum inşallah ben de vermem hatta daha çok almak için yiyorum durmadan 😂
Cancan2 Doğumdan 1 hafta sonra tartıldığımda 10 kilo gitmişti hamileyken aldığım oda zaten 5 ay oldu almıyordum da vermiyordum da ama son 1 aydır 4 kilo gitmiş
Mrv4 Afra1998 ayyy bende aynıyım vallahı 😂 kaç kıloyla hamıle kaldınız bıde kaçıncı ayınız ortalama ne kadar kılo aldınız ☺️
Afra1998 Mrv4 46 kiloyla hamile kaldım 31 haftalık hamileyim 63 kiloyum ama bu ikinci gebeliğim 2. De de aynı kiloyla hamile kalmiştim 65 kiloyla doğum yaptım ama hemen verdim geri kiloları bun da 70 kilo olmayı hedefliyorum dogurana kadar inşallah olurum 😂😁