hayalim35 Mrv4 ya kızlar genel olarak babacılar babalar da kıyamıyor ve bunu kullanıyorlar mesela eşim kızıma seslense duysun die yüksek sesle sesleniyor o bağırdı anlıyor ağlayarak geliyor babam ya da babacım diyor sarılıyor babasına öpüyor gelde düşme 😂
Mrv4 hayalim35 Allahım 😂 o nasıl cilve işve vallahı her baba kız çocuk sevgısını tatmalı yaa gerçekten biz duyunca erıyoruz onlar nasıl oluyordur Allah bılır ☺️🫠🫠
hayalim35 kumsal2727 ikili de kesin değil tabi her bebek için bnde ikili de kıza bnziyor dedi ama tam belli değil dedi tamamen o anlık bebeğin pozisyonu
Heyaslily birLinaannesi ay ben de 12+3’ken ikili taramaya girdim belki bende de cinsiyet belli oluyordur ama doktor bi şey söylemedi devlette gittiğim içindir 👀
Mrv4 Heyaslily yınede belkı yapardı ama pozısyon bence uygun degıldı anlamaya çok duydum devlette de erken haftalarda tahmin yapıldığını çünkü ☺️
hayalim35 Mrv4 tabi ki mesela hele bnm eşim gibi biri normalde duygularını belli etmez soğuktur hep ve yapısı bu herkese öyle ama kızına bi başka
Eslem2112 Mrv4 bana 13 haftalliken kıza benziyor dediler sonra erkek oldu pipi fotosu verip eve gönderdiler 😂😂
Mrv4 hayalim35 benımkı çocuklara ölüyor zaten onun ıstegınden dolayı evlendık 2. Ay hamıle kaldım hatta ılk ay kalmadım ıstemedım diye dedı bızım çocuğumuz mu olmuyor falan baya kötü olmuştu o derece düşünün 😂😂
hayalim35 Mrv4 benimki de biz evlendikten snra sabah namazını beraber kıldık snra bana dediği dua et hayırlı bi evladımız olsun die o gün anladım çok istediğini
drya_slmz kumsal2727 Detaylı ultrason ya görme ihtimalleri çok daha yüksek cigaz daha iyi pnu soruyosanıZ
gulruba Eslem2112 Benim de ara ara oluyor bence erkek bebeğin en büyük belirtisi bu 🤣eltimin 2kizi var onlarda hiç cekmemis oğluna hamileyken sürekli bel ağrısı oluyordu