Asel-2023 Bilen bilir bebeğim 34+4 de doğdu 20 gün yoğun bakımda kaldı o dönem sarılık olmusti 9 gün oldu eve geleli 2 gün sonra 1 aylık olucak ama hafif sarar di çok düzenli besliyorum gelişim geriliği olmamasi için ikinci kez sarılık olan oldumu aranız da
Aysegulll54 Asel-2023 Ben oğlumda 3 ay çektim sarılıktan doktor en son anne sütü sarılığından şüphelendi 1 gün boyunca emzirme dedi emzirmedim ve mamayı asla kabul etmeyen bir bebekti o gün değerleri çokta az da olsa düştü anlamadığım sık sık emzirmeye devam et dedi doktoru 😅 Bende sizin gibi çok dikkat ettim emzirme düzenine ama olunca oluyor emzirmeye devam edin ☺️
cokkasmabeabi Asel-2023 yaa doğum mu yaptn 🥺 sağlıcakla büyüt. İkinci kez sarilik değil de uzamış sarilik olabilir sen emzirmeye devam et geçer Allah’ın izniyle
Asel-2023 cokkasmabeabi evet canım şekerimi çok yükseldi bebeğimin kalp atışı yavaşladı acil sezeryan oldum 😓 heralde uzun sürecek sarılığı ışık tedavisi de aldı ama sütüm den galiba
cokkasmabeabi Asel-2023 hayırlısı böyleymiş demek ki okudum biraz. Şimdi yanında en azından 🥺 olabilir anne sütü sarılıgı da var uzun sürüyor