filizmom Kızlar doktor liearac önerdi daha almadım ama onu sadece göbeğime sürerim çünkü az geldi gözüme. Ama bütün vücudum bacaklarım kalçam da kuru kuru oldu. Neler kullanıyorsunuz?
LavinsMom filizmom bebek yagi kullaniyorum. Cildim cok kuru normalde kabuklanir kasinir falan ama henuz catlamadim.
eylmz filizmom Hindistan cevizi yağı ve lierac. Ama ağırlıklı olarak Hindistan cevizi yağını kullanıyorum
zumrasmom1 filizmom noskar var eczacim önerdi ben biraz geç kaldım doğum sonrası aldım ama gerçekten olan catlaklarda da faydalı bir krem. 300 TL ve bayağı büyük
filizmom Ebrugrgn evet o da mantıklı, dalin bana çok parfümlü geliyor siz ne kullandınız? Bütün vücuda sürebilir miyiz?
busraayksll filizmom bu arada benim bebe yağı da Dalin yıllardır kullanırım dus sonrası vücudumun her yerine çok çok güzel yumuşacık yapıyor
busraayksll Bebek yağı, kakao yağı, sante var bitane çatlak kremi uygun fiyatlı ve içeriği temiz, sürekli nemli tuttum tabiki yapısal ama ben de 34 deyim çok çok ufak çizikler var ve ben nedense onları sevdim bebemden hatıra😂
filizmom busraayksll ya çok eskiden ağda sonrası sürmek için almıştım kokusu çok keskin geldi diye hatırlıyorum belki aklımda öyle kalmıştır. Benim de minik minik çizgi olursa dert etmem ama annem bana hamileyken full çatlamış benim de göğüslerim çatlak, yani yapımız müsait 😅
Melek8585 Kakao yağı badem yağı vazelin ve Hindistan cevizi yağından karışım yaptım. Arada Hindistan cevizi yağını tek de kullandım gerçekten çok işe yarıyor.
filizmom Melek8585 Hindistan cevizi yağı kokusu ağır gelmiyor mu 🥲 anladım ki benim kokularla sorunum var dalin de çok parfümlü geliyordu bi ara
busraayksll filizmom yok ya hiç kokusu da yok nerdeyse, ayy o zaman sen daha garanti şeyler kullan yapın müsaitse egerr
cokbilmismom filizmom doğal yapılmış kantaron yağı kullanın, bebek yağı sadece nemlendirir çatlak önlemez ne yazık ki, ben bio oil ve kantoran yağını deneyeceğim çünkü onarıcı ve iiyilestirici özelliği var kantaronunun
Melek8585 filizmom evet hamileliğin ortalarında çok midem bulanıyordu kokusundan . Ama ya burnum alıştı ya da bulantı geçtiği için suan rahatsız etmiyor. Karışım olarak sürünce o kadar kokusu gelmiyor zaten
Eylemyerlii Hindistan cevizi yağı lierac bio oil kantaron yağı 30 haftadayım henüz çatlamadım dr önerisi bunlar
NewMom___ @filizmom bende lieracla başladım şuan 27+1 haftalığım bebek yağı kullanıyorum daha iyi diyebilirim