Gul_ozcan3001 Kizlar 21. Haftadayim yaklaşık 1 haftadır ara ara çok az miktarda su gibi akıntım geliyor baya az ama hissediliyor geldiği zaman gelen sıvı beyaz ama yine de korkuyorum bebekle alakalı olur bebegimi kaybederim diye nolur bakinnn
edaes Gul_ozcan3001 merhaba doktora gittiniz mi acaba ben de 17 haftalığım aynı problemi yaşıyorum baya tedirgin oldum
Guler11- Aynısı benimde başıma geldi. Mantar ya da enfeksiyondan kaynaklanıyor olabilir. İçin içini yiyesiye doktora git sor bence bende aynısı yapmıştım .🤭😊
Gul_ozcan3001 Guler11- pazartesi kontrolüm ama geç olmaz değil mi hemen mi gideyim çok değil akıntım ama arada bir ml filan geliyor akıntıyla karışık geliyor korktum bende
Hasret5506 Gul_ozcan3001 büyük ihtimal canım gebelikte tekrarlanabilir ☺️ sıkma canını olabilir öyle seyler
Gul_ozcan3001 edaes dün gittim evet ama mantar ilacı yazdı mantar olduğunu düşünmüyorum ama enfeksiyon kaynaklı olabilir çünkü bebeğin suyunun iyi olduğunu bı problem olmadığını söyledi
edaes Gul_ozcan3001 çok şükür bebekten kaynaklı olmamasına sevindim soğuk algınlığından da olur diyorlar ben de geçen hafta içi gittiğimde bir problem yok gayet iyi demişti bugün böyle su şeklinde akıntı olunca tedirgin oldum birkaç gün takip mi etsem gitsem mi bilemedim
edaes Gul_ozcan3001 mantar olunca kaşıntı ve yanma da oluyor o şikayetler yoksa yoktur bence bir de alttan mı muayene etti?
Gul_ozcan3001 edaes yoo etmedi direk mantar ilacı verdi kafasına göre bendeki de eminim mantar değildir üşütmeyle alakalı oldugunu düşünüyorum
edaes Gul_ozcan3001 muhtemelen öyledir inşallah bebişlerimizde sıkıntı olmasın da sağ Salim kucağımıza alalım 🌸🤲🏻
Gul_ozcan3001 edaes inşallah canım yaa tek dileğimiz o zaten bı de üstüne gribe düştüm bugün hiç kalkamıyorum da ilaç içemiyorum bitki çayı yok napcam bilmiyorum
edaes Gul_ozcan3001 geçen hafta ben de öyleydim en kötüsü o zaten bol bol su iç meyve ye canım Rabbim şifa versin inşallah
Gul_ozcan3001 edaes inşallah kuzum ya cümlemize su çok fazla içemiyorum zaten ondan oluyo büyük ihtimal
edaes Gul_ozcan3001 su çok önemli muhakkak içmen lazım canım elinden geldiğince içmeye çalış hem senin hem bebeğin için