erda kızım olursa duru,doğa,inci,ipek,eylül,ekin,berrak,ada oğlum olursa mert,yiğit,deniz isimlerini düşünüyoruz. illa değişik diyorsanız kız için vera,piraye,yade isimleri olabilir.
momtobe8 Naz istedim ben ama eşim istemedi:( ayşe ve zeynep de güzel isimler hem eski hem modern bence ama yine eşim istemedi:) değişik yeni isimleri söylemesi bana zor geliyor. Bir de çocuuğa ilerde biri adını sorunca 5 kere tekrar ettirmeyecek bir isim koymak daha mantıklı geliyor bana. Herkesin kendi gönlünden geçen farklı tabii. Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin.
Taila İçime sinen bi iki isim oldu mesela kayra güzel içimede sindi ama dinen pek tavsiye edilmiyor konulması azrayı çok istedim oda yakın tanıdığımızın kızı diye soğudum şimdi sanırım bu sefer karar verdim İLAYDA olsun istiyorum su perisi anlamını taşıyor dinimizcede konulmasında bir sakınca yokmuş.. sanırım aradığım ismi buldum ilayda kendi kendime sesleniyorum ilaydaa gel kızım diye 😁
Taila Ama yinede sizlere de fikir olsun sahra isminide çok beğendim yada pırıl heleki alara ay bayıldım alara ismine ama ilayda daha bi içime sindi bakalım etraftan ne tepki alıcak şimdilik beğendm ama 🙂
Taila Eşim tutturmuş rahmetli annesinin adını koyacak altın altın diye isimmi olur Allah aşkına ya bide ilaydayı beğenmiyor bişeyde diyemiyorum ölmüş gitmiş kadın