Firuze0112 Hanımlar merhaba. Tecrübeli annelerden fikir istiyorum. Travel sistem pusetli bebek arabası önerilerinizi ya da aslaaa alma dediğiniz kötü tecrübeleriniz varsa öğrenebilir miyim? Büycem çok yüksek değil. 11 bin civarı bi bütçemiz var.
Ellove Firuze0112 travel aldım 2 ay sonra sattım görüntü olarak çok güzel ama asla kullanılışlı değil. Tek başıma eşim olmadan asla kullanamıyodum jdjjdjk şimdi tek elimde bebek tek elimlede bebek arabasini aç kapa yapıp bagaja yerleştirebiliyorumm.
kubraytekinayan Firuze0112 sakın alma ilk zamanlar çok cazip geliyo ama inan sonradan diyosun ben bunu neden almışım en iyisi kabin boy bebek arabaları tavsiyem kabin boy alman ☺️
Nurr_22_22 Firuze0112 aman sakın alma görüntüsü evet güzel ama eşek ölüsü gibi hepsi ayrı parça bagajda yer kaplar inan böyle olacagini bilseydim eski model alırdım en azinda çift yönlü bu arabada çift yön yok sen arabasını öne arkaya çevireceksin sürekli
mrsmom_ Firuze0112 bende sizin gibi 10 bin civari travel bakıyorum. Evet zor çok belli ama digerlerinin bebek acisindan rahat olacagini sanmıyorum. Ayrica Bana sanki travel sistemlerin puset ve portbebeleri gürültü ve hava şartları bakimindan daha korumali gibi geliyor
Firuze0112 Ellove teşekkür ederim. Aynı şeyi bende düşündüm. E bebekte deneme yaptım. Açılıp kapanması çok zor. Ama pusetli olarak ürün almak istedim rahat olur diye düşündüm. Şu an kullandığınız model ne?
MelisaOzmen Ben Joie Litetrax 4 travel sistem aldım henüz bebekle kullanmadım ama memnunum yprumları da iyiydi e bebekten 9500 e aldım
Firuze0112 kubraytekinayan onlara hiç bakmadım bile daha 😂🤭 ama e bebekte travelleri deneyince biraz fikrim değişmedi değil :)
Firuze0112 mrsmom_ bende pusetler araba koltuğu olarak kullanılıyor ya. O yüzden almak istiyorum. Ama hala modele karar veremedim
mrsmom_ Firuze0112 bende oyle Pierre Cardin in iki modeli var cok onermiyorlar, yoykoda var onermiyorlar benim baska marka bilgim de yok kalite olarak iyi olsun sonraki bebisler icinde diyorum ama yok bulamadim
yarendt mrsmom_ Kraft sky line aldık indirimden 8500e sadece pusete dokunduğumda bile yumuşacık çok kaliteli duruyor biz kapadık açtık kullanışlı geldi ama daha bebeğimiz doğmadı youtubede videosu var izlemenizi tavsiye ederim
Mervikk Firuze0112 Kraft ın Kenya modeline bi bak canım hem kabin hem travel sistem ben onu aldım normalde kabin sistemler çift yön kullanılmıyor ama bu model çift yön kullanılıyor hemde pusetli