Ebrunurettin26 37.haftaya giriyorum ve hâlâ mide yanmam devam ediyor ne zaman bitiyor veya hâlâ çeken var mı benim gibi
aysu-citak98 Ebrunurettin26 29+5im gece uykularımdan uyanıyorum resmen öyle acı su geliyor ki omuzlarım diken içinde kalıyor benimde gavisconda kesmemeye başladı 😞😞
Busraabtb 24 haftalık olduk bizde yaklaşık bir haftadır uyuyamıyorum boğazıma geliyo mide asiti nasıl yanıyo uykusuzluk yorgunluk bi arada ☹️
Alkaan5561 34+4um hala devam ediyor.reflu oluyorum çok fena.doktorum şurup verdi direkt içiyorum çok rahatlatiyor
Alkaan5561 Çok normal yaşadığımız.ama.doktorunuza söyleyin bende artık.uykularimdan uyaniyodum kivraniyodum.ben unuttum demeti kintrole gidince eşim söyledi doktora.ihmal.etmeyin doktorunuza soyleyin rahatlayin
Ebrunurettin26 Bende aynı durumdayım gece zaten ağırlaştığm için uyuyamıyorken birde bu mide yanması yüzünden uyanıyorum sürekli acı su geliyor kötü oluyorum ne yersem ne yaparsam yapim geçmiyor 😔
Ebrunurettin26 SedaF ondan da içtim çok bir faydasını görmedim yeni bitirdim yazdırmak için fırsatım olmadı tekrar başlamam gerekiyor galiba ona
Bidikim1 Benim de aynı boğazıma kadar cayır cayır yanıyorum gaviscon da fayda etmiyor bana tek iyi gelen ballı ılık süt
Melek8585 Bana renni duo daha iyi geldi gaviscondan. Bir de yeni öğrendiğim ve çok işe yarayan bir bilgi paylaşayım. Bir tatlı kaşığı tahin şıp diye kesiyor