1cocuklumom Merhabalar 21+3 olduk sezeryan olacak büyük ihtimalle acaba ne zamana denk gelir ilk oğlum 38+5 de doğmuştu kg iyi diye aynı hafta da sezeryan olacaklar var mı
ikibebisim 1cocuklumom hayır 15 kasımda gidicem belki o zaman artık doğum için konuşulur diye düşünüyorum
1cocuklumom ikibebisim bana da sata göre 10 17 Şubat arası demişti ama şimdi 1 hafta geriden geldi ultrasona göre şubat sonu olacak büyük ihtimalle sezeryan olunca planlı oluyor ortalama
ikibebisim 1cocuklumom 7 ocakta 38+0 olucaz son kontrolde 4-5 gün önden gidiyo demişti büyük ihtimalle ocağın 2. Haftası alır gibi geliyo
Sehseh Nurbusra_ bende 21+3 ama daha sezeryan normal falan bişey belli değil şuana kadar devlette gitmiştim detayli ve sonrasında özele gitmeyi dusunuyorum artık
Nurbusra_ Sehseh benim detaylı pazartesi inşallah 🙂 tüp bebekle hamile kaldım bide ters rahim var bende o yüzden sezeryan olucak bende öyle istiyorum zaten
MomsE 1cocuklumom 22. Haftamıza girdik bugün biz de şubatın son 2 haftasına sezaryen günü verir doktorunuz