Gmz-e HaticErol43 bende 28 haftalığım hiç göstermiyo yüzünü doktor her defasnda renkli acıyo ama bizim kız hiç oralı degil sırtı dönük oluyo hep 😊
mervemymerve HaticErol43 36+3 deyım doktor her muayenede o kdr ugrasır net bir kere goremedık kendısını ☺️ Endişelenme Allahın ıznı ıle bısı yoktur.bazı bebekler suprız sevıo demekki 😍
ysmmnk HaticErol43 38+5 teyiz daha üç dört kez ancak görebilmişizdir sürekli yüzü kapalıydı, 32den beri de sırtını döndü artık hiç göremiyoruz doğunca görücez belli :) endişelenme derim :)
Gmz-e HaticErol43 yoktur canm sorun olsa doktor söyler zaten bana doktorum nazlı biraz heralde diye gülüyo hatta
HaticErol43 ysmmnk bizimki hic dönmedi hep bi hevesle gidiyoruz ama minigim boyle rahat edio sanirim😊
merveninminigi HaticErol43 biz 30+4 teyiz 2 ay boyunca kesinlikle göstermedi yüzünü geçen hafta görebildik sonunda. Sürekli kıpır kıpır olan bebeğim ultrasona yatınca kurbağa pozisyonuna geçip elleriyle de yüzünü tamamen kapatıyordu korkulcak bi durum değil merak etmeyin bi süre gizemli takılmayı seviyolar 🥰
HaticErol43 merveninminigi ay icim rahatladı sağolun arkadaşlar ınşallah gösterir minigim önümüzdeki günlerde
Elfnannesi HaticErol43 beeeeen Detaylı da eliyle kapattı cimcime kızım Geçen hafta gittiğimde de yüzüstü duruyordu ve eliyle kapatıyo Du yine doktorda Bi kaç defa karnıma vurdu Bi poz yakaladık işte burnu minnacık yanakları tombiş tombişti😍
Burcu35 HaticErol43 20.haftada ayrıntılı ultrasona girdim en son o zaman gördüm şuan 31 haftalığız hala arkası dönük 😂 doktor odası kapı önünde kıpır kıpır içeri bi giriyoruz direk uyuyor 😂 hatta geçen muayanede hafif dönüktü görcez heralde yüzünü dedm dönüverdi arkasını uyudu😂😂
HaticErol43 Burcu35 galiba bizimkide oyle surekli hareketli hissediyorum fakat doktora gidince hep ters pozisyinda😀
HaticErol43 [bilinmeyen] o kadar hareketliki doktor her gittiğimizde ters duruyor deyince artik tedirgin olmaya başlamıştım. 😊