Ozgeeex 22 haftalık gebeyim 8. Ayimda saçımı boyamak istiyorum kimisi zararlı olmaz diyo kimisi ilk 3 aydan sonra yapılabilir diyo sizin fikirlerinizi merak ettim konuyla ilgili bilgisi olan varmı
anneyimmbennn Ozgeeex kokusuz bitkisel bulabilirsen boyanır heralde çok ihtiyacın yoksa boyaya kalsın bence
eylmz Ozgeeex ben bir kere boyattım bide doğumdan önce boyatacağım. Doktorum hiçbir sakınca olmadığını kuaförde normal boyayla boyatabşlecğsimi söyledi. Zaten bu konuda bilimsel kanıtlanmış bi araştırma yok tercih meselesi
Zumzugukodummuzzingillatirim Ozgeeex 2. Hamileliğin, 2 sindede boyadım. Doktorum sadece çok fazla soluma boyarken kapı pencere aç dedi. Birde herşey organik bir bu kimyasal zaten demişti 🤣
Hsrt80 18 haftamda berli boyuyorum Gratis bitkisel boyasıyla ikizlere hamileyim 32.5 dün akşam yine boyadım doğumdan önce bende bir sikinti yaoamadi ama herkesin bünyesi bir olmayabilir
Ozgeeex anneyimmbennn Hsrt80 bendede yapmayacağını düşünüyorum ama bitkisel boyalarin kalıcılığı ne kadar
Btl-Als Ozgeeex Bende 28 ı’m hiç boyamadm hep bayağı aktı saçım hemde çok kaşınıyor genrde boyamadım diğer gebeliklerimde de boyamadım kimyasaldan daha çok beni rahatsız eder kokusu bide başımı ağrıtır diye boyamıyorum
Gurbetci1anne Ozgeeex 11. Haftadan beri ara ara boyuyorum valla sanmıyorum bişey olacağını. Ona bakarsanız elimiz sürekli kimyasalların içinde