Peliinnnni Evde gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim pazartesi günü tıp merkezinde beta değerim 522 çıktı ilk kez kadın doğum doktoruna yarın gideceğim 4+2 görünüyor uygulamada İlk doktor kontrolünüzde neler yaşadınız çok meraklı ve çok heyecanlıyım
Hopefulmom Peliinnnni hayırlısı olsun inşallah Allah bağışlasın keseyi görebilir belki doktorunuz iki hafta sonra falan da kalp atışı için çağırır ☺️
tugbadurmaz34 Peliinnnni açıkçası bu kadar erken gittiğinde pek ilgilenmiyorlar çünkü daha çok yeni kese bile oluşmamış olabiliyor folik asit yazacak sana ona başlayacaksın belki dikkat etmen gereken şeyleri söyleyebilir minimum 2-3 hafta sonra tekrar çağırır ben 7. Hafta da gittim ilk kontrole hem bebeği gördüm hem de kalp atışını
Dilara3521 Peliinnnni bende uygulamaya göre 8 haftalık çıkıyorum ama 6 haftalık şuanda gittiğimde kese göründü bnm de Şuan ara sıra kasık ağrımla belim ağrıyor umarım sorun yaşamam 2 hafta sonra gel dedi kalp atışına bakalım
Hopefulmom Peliinnnni inşallah görünür içinizi ferah tutun herşey gönlünüzce olur umarım hamilelik güzel bir yolculuk bende geçtim bu yollardan ☺️