zeynebinannesi28 umrumdadegil 2 ayrı kbb doktoruna göründüm ikiside hamilelikle ilgili hormonlar damarlar vs dedi kendi doktorumda ben yinede ikna değilim mr iste dedi. Mr ada girdim bişey cıkmadı yine hamilelikle ilgili lohusa döneminin sonuna doğru geçer dediler. Sabretmeye calışıyorum hayırlısı. Çok zorluyor beni.
Azraa33 MiaBaslck bnm ikiz 24 haftadayım doktor en geç 20 ocakta doğum olur dedinkaburgalar batıyor kusma bulantı bel karın ağrısı iyi değilim ben ya benek kilosunu bilmiyorum 23 de 550 di çocuklar
MiaBaslck Azraa33 Bence gayet iyi kiloları sende birazcık kendini motive et bak az kaldı %60 bitti zaten ☺️
Merveeemsiii MiaBaslck ben çoook kustum ama ona rağmen 16. Haftada bir almaya başladım 5 hafta da 11 kilooooo🙈🙈🙈
MiaBaslck Merveeemsiii Yapacak bişey yok son aylar artıj tuzu kesicez yürüyüş yapıcaz doğum sonrası bol emzirme su içmeye devam yaza kadar zayıflamak şart🥹
Linda3406-06 MiaBaslck oturan biri değilim ama benim belim hamilelikten önce agrirdi hamilelikte daha fazla ağrı var ama idare ediyoruz bebisim için sağlıcakla Rabbim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤗
Gulsum-94 MiaBaslck 25 haftalik olduk tuvalet bekçiliği ve geçmeyen nefes aldırmayan bir sırt ağrısı gerisi çok güzel ilerliyor çok şükür 😊
MiaBaslck Gulsum-94 Çok geç saatte su içmeyin yatmadan 1 saat önce bırakın su içmeyi ben denedim hiç uyanmadım
LamiyaCetinkaya MiaBaslck biz de 23+3 olduk bugün 😁 ilk haftalardan başlayan siyatik ağrılarım var benim, oturup kalkarken canım yanıyor ama onun dışında ciddi bir sorun yok çok şükür. Dün detaylıyı da yaptırdık, cinsiyeti öğrendik erkekmiş 🦋
MiaBaslck Gulsum-94 Arada bence hepimizde oluyor bende bittiğini düşündürüyor kalkıyorum bi bakıyorum iç çamaşırım ıslak 😀😀😀