Narincebiri Babydemce kurdeşen olmuştum ben buna benziyordu iğne olmadan da geçmedi kaşıntılar bir süre sonra uyutmaz dereceye geldi ve yavaş yavaş tüm vücuduma yayıldı doktora görünün bir an evvel hayat kaliteniz git gide düşüyor çünkü
Babydemce Narincebiri evet benimde hafif başladı gittikce arttı bu gün kesin gideyim inşallah çözüme kavuşur
Gulkar Babydemce fotolarınızı göremedim ama ben ilk hamileliğimde liken planus hastası olmuştum 7.ayda başladı belki öylede olabilir stres kaynaklı bir vilt hasyaligi
Babydemce Gulkar şimdi baktım da evet benziyor benimki de buraya açık fotoğraf atmayı bilmiyorum maalesef
Bsrrgl Babydemce uyuzda önce özellikle el bilekleri dirsek araları koltuk altı özel bölge sonra sırt göğüs şeklinde ilerliyor diye biliyorum en belirgin özellikle el bileğinde başlaması belirti demişti doktorumuz . Görsel olarak ben emin olamadım boyundan yukarıda varmı. Eğer varsa değildir. Yetişkinlerde boyundan yukarı çıkmaz.
Babydemce Bsrrgl boyundan yukarı da yok ilk karnim kasinip kabardı ama el bileklerimde arttı ve çok.şimdi ellerimin üstünde ve bel kısmında var ve bacaklarımın dizlerinin iç kısmında biraz var seyrek kaşınıyor sizin tanima da uyuyor sanki
Bsrrgl Babydemce en kısa zamanda doktora görünmek lazım çünkü uyuz ise bekledikçe geçmesi daha zor oluyor. Eğer uyuz olduğunu ogrenirseniz tabi inşallah değildir eğer yazarsanız tedavi sürecinde neler yaptığımızı paylaşabilirim.
Sonnuryilmaz Babydemce merhaba bu uyuz değil gül hastalığı muhtemelen geçen ay yaşadım ilk karnımda çıktı sonra tüm vücuduma yayıldı doktora gidene kadar duşta lif kullanmayın daha da yayılıyor Cildiyeye gittim iki krem yazdı on gün kadar kullandım geçti baya hafif kaldı şuan
Yzctgb Babydemce geçmiş olsun benim popom bacaklarım ayaklarım ayak parmak araları elim çok kötü özellikle böyle şiş şiş su toplamış minik minik ellerimi kullanamıyorum reesmen çok acıyor kaşınıyor göbeğim de aynı şekilde hocam kan tahlilleri istedi açlık safra asidi falan her şey normal çıkınca dermatoloğa yönlendirdi o da gebelik dermatozu dedi karışım krem verdi 2 gündür kullanıyorum ama henüz işe yaramadı çok kötüyüm ellerimi zor kullanıyorum
Babydemce Yzctgb bana ürtiker denildi. Sizi çok iyi anlıyorum berbat bir durum geçmezse benimde gebelik alerjisi olabilirmiş. Allah yardımcımız olsun
Babydemce Arkadaşlar herkese çok çok teşekkür ederim korktuğum gibi uyuz değilmişim ürtiker olmuşum sefiksim etken maddesi yan etki yapmış büyük ihtimalle öyle söylendi. Acil+ decort verildi. Aynı durumla karşılaşan arkadaşlar içinde bilgilendirme olsun 🌹