Asliasyam merhaba anneler 🙏🏻 Beta HCG 755 çıktı Etlik Şehir Hastanesinde takip için Aslıhan Doğan dan randevu aldım 6 kasıma. Giden,bilen, duyanınız var mı iyi midir ya da başka doktor önerisi olanlar yardımcı olabilir mi 🙏🏻
mombarbie_ Asliasyam her gittiğinizde farklı doktora giriyorsunuz zaten aynı doktorla devam etme imkanınız çok yok zaten farklı bir doktor yapıyormuş doğumu nobetci kim varsa gayet iyi doktorların çoğu anlayışlı ilgililer sorularınızı cevaplarlar resim vermiyorlar ama resmini cekebilirmiyim derseniz ekranda resmini bırakıp telefonla cektiriyorlar
Musemma06 Asliasyam oya aldemir çok tatlı Bi doktor çok ta güzel bilgilendiriyor tek tek anlatıyor her soruya cevap veriyor arada bölümü değişiyor bazen gebelik bazen menopoz bazen başka bi bölüm ben gebelik bölümüne geçtiği hafta almaya çalışıyorum sizde ona alın bence tavsiye ederim ☺️
crazymommy Asliasyam Aslıhan hoca çok iyidir ama denk gelebilirsen. Genelde doktor randevularına hep asistanlar giriyor. Devlette en sıkıntılı olan şey o. Asistanların çoğu da garip şeyler yapıyor gerçekten kaç kere denk geldim. Pratikleri yok başlarında asistanlığını yaptıkları doktor da olmayınca garip geçiyor randevu. Kaç haftalık bebeğimi karnımdan göremeyip ödümü koparmıştı bi asistan. Vajinal bakmıştı. Onda da okadar kötü baktı ki canımı acıttı ve sonrasında kanamam olmuştu. Bikeresinde yine asistanlardan biri içerde hasta varken beni içeri aldı ben bilmiyodum hastanın orda olduğunu geçin hazırlanın dedi bi girdim kadın yeni çıkmış çatı muayenesinden çırılçıplaktı. Sağlık bakanlığına şikayet ettim ama bişey çıkmadı. Bunun gibi garip garip bisürü şey yaşadım o yüzden 3. ayımda özelden doğum paketi aldım. Bence özele gitmeyecekseniz devlete gidecekseniz de etliğe gitmeyin hep asistan giriyor. Yıldırım beyazıt yenimahalle devlet hastanesinden çok memnundu bi arkadaş oraya gidebilirsiniz @Daisy0000 doğumunu da orda yaptı hatta çok memnundu 🥰
ilkheyecanim96 Asliasyam Aslıhan Coşkun olmasın mı aynı hastanede Aslıhan hanıma gitmiştim bi defa güler yüzlü ilgiliydi
Asliasyam mombarbie_ Bilgilendirme için teşekkür ederim. Randevusu mhrs den her ay aynı doktora da alsam giremiyor muyum? İlk çocuğumu özelde yaptım şuan göreceğim muameleden korkuyorum açıkçası bilgilendirme, ölçüm, görsel verecek kadar vakit ayırmıyorlar mı
mombarbie_ Asliasyam görsel vermiyorlar hiçbir şekilde malesef aynı doktora randevu bulmak zor olabiliyor o yüzden her gittiğinizde farklı doktora randevu alıyorsunuz onun dışında bilgilendirme yapar ve sorularınızı cevaplarlar
Minikperi Asliasyam ya mesela siz aynı doktordan randevu aldınız mhrs’den ama muayeneye alınacağınız odada o doktor olmuyor genelde. Sürekli değişiyolar. Devlet hastanelerinde böyle oluyor her zaman. Ama bu bir sorun değil. Uzman doktorlar da asistan doktorlar da Ankara’da iyiler. O konuda şüpheniz olmasın. 🌸
Asliasyam Musemma06 Öyle mi bir de ona bakayım bi de şeyi soracağım size Her ay aynı doktora gitmek için bir ay önden mi randevu almam gerekiyor ki ben nasıl denk getireceğim nerden bileceğimi bilmiyorum da
Asliasyam Musemma06 bir de Aslıhan doğana aldığım randevu da LOHUSA POLk yazıyor yani gebeliğe baktığı haftaya mı almışım demektir
Musemma06 Asliasyam Hayır lohusa bölümüne almışsınız yanlış bölüm her doktorda yazıyo gebe polikinliğine almanız lazım bakmazlar yoksa
Yasemen06 Asliasyam Aslı hanıma geçen hafta gittim iyiydi oya hanımda gayet iyi iki kez denk geldim onada ama diğer arkadaşların dediği gibi aynı doktora her ay bulamıyorsunuz bölümleri değişiyor sürekli jinekoloji gebe polikliniği menopoz gibi farklı farklı bölümlerde oluyorlar sizin randevularınızı hep gene polikliniğinden almanız lazım lohusa bölümünden değil
Asliasyam Minikperi çoğu devlete gidenler göreceğin muameleye hazır ol diyerek beni korkutuyor bilgi vermeyen tersleyen. Korktum biraz özel muayenehanelerde en az ücret 35binden fiyat aldım o yüzden endişe duyuyorum inşallah insancıl muamele gösterirler 😔
Minikperi Asliasyam yoo ben hiç terslenmedim. İlk doğumumu Hacettepede yapmıştım benim için tek sorun doğum sırasında yalnız kalmak oldu. Onun haricinde o kadar bağırdım doktorların bacaklarını ısırdım (erkek) biri de beni terslemedi hep güzel konuştular. Muayenelerde de gayet normaldi her konuda bilgilendirdiler. Şehir hastanelerinde galiba resim vermiyolarmış ben bu hamileliğimde ağustos ayında 1 kere Bilkent Şehir hastanesine gittim onda da detaylı ultrason için randevu aldım o zaman bana resim verdi doktor. Bilmiyorum artık bana mı denk geldi ama asistan doktordu o kadar detaylı anlattı ki. Ekranı bana çevirdi çok tatlıydı valla 🤷🏻♀️
Asliasyam Musemma06 aaaaa öyle mi nasıl tarihi seçip mi bakmam gerekiyordu inanmıyorum yanlış yaptım o zaman
Asliasyam ilkheyecanim96 evet evet Aslıhan çoşkunmuş suan 182 yi aradım Aslıhan çoşkun un programı kapalı dedi gebe takibi için başka doktorlar var dedi ve randevu almadım
crazymommy Asliasyam Lokman Hekimden aldım memnunum ama ben alalı çok çok zam geldi fiyat bilgisi doğru olmaz. 33+3 olduk biz
E6366 Asliasyam akay lokman hekim demet kokanalı efsane bir hoca 28 bin doğum paketi şuan aklında olsun