Birrrcan sukran0046 kaç haftalık hamilesinjz benim de çok kötü baş ahrim var hamileliğimin ilk haftalari olurdu hormonlar değişti ona baglardim şimdi son haftalardayim çok kötü ağrıyor yine 😒ben çaresini bulamadım sadece bol su içiyorum
Ayseumut sukran0046 ben parol içiyorum dayanamıcak gibiysem doktor bitek parola izin veriyor dıger turlu gecmıyor
1159098263 Ayseumut sukran0046 kız bebeklerde oluyormuş bende bayaa çektim hayla çekiyorum da Allah şifa versin
3prens1prensesmom sukran0046 duzenli magnezyum kullanimi bas agrisinin gelmesine engel oluyor. Benim gezmedigim doktor kalmadi migrenden dolayi kafayi yedirtti gebelik durumundan dolayi ilac verilmedi magnezyumun faydasini cok gordum yoksa her aksam acile gidip parol serum yiyordum
sukran0046 Birrrcan 14 haftalık olduk yağın bi zararı olur mu ki acaba sürsek lavanta yağını alnınıza sürün diyolar
YaSeEeeee Bugün benim de çok baş ağrım var 9 haftalığım eczaneden migren taşı aldım arkadaşlar bir deneyin derim iyi geliyor
sukran0046 Ayseumut izin vermiyor ona bir sürü ilaç iğne kullanıyorum ztn izin versede parolun kesecegi gibi degil migren gibi sık sık olmaya başladı epeydr ağrımıyordu
Lavinya24 sukran0046 ben de migren hastasıyım 10 yıldır en büyük korkum gebelikte ağrımasıydı hormonlardan dolayı her gün migrenim tutuyo artık dayanılcak gibi değil:( şanlının mentollü kremini sürüyorum bi de buz koyuyorum ama keyfine kalmış geçerse geçiyor
Bktela Birde enseye ve ağrıyan yere buz koymayı deneyin ilaç yerine ben genelde öyle yapıyorum doktorumda öyle tavsiye etti 😇
Annebebek012 Bktela Ay gerçekten işe yarıyor bende 16 çı haftadayım şuan o dertten muzdaribim ama başımda agrıyan yere buz koyunca rahatlatıyor
ozgeyenigul Migren hastasıyım, sürekli başım ağrıyordu hastaneye gidip damardan parol veriyorlardı o bile tam kesmiyordu. Çözümü doktorumun önerisiyle magnimore plus magnezyum kullanarak çözdüm, gebelikte bai ağrısı olmaması için magnezyum çok önemliymiş.
Mucizem14 sukran0046 Ben migren hastasiyim hamilelikten oncede basim surekli agrirdi ama migren tuttugu zaman basimi duvarlara vurasim gelirdi oyle bi agri cok sukurki bi arkadasimin vesilesiyle udi hindi yagini kesfettim son 2 yila yakindir hic migren ilaci kullamadim agridiginda direk udi hindi yagi iciyorum ensemede buz koyuyorum geciyor cok sukur onu deneyebilirsin
MelteM2cck sukran0046 su içiyorum. Susuzluk aşırı baş ağrısı yapıyor. Ve hamileyken ekstra su ihtiyacı oluyo bu da baş ağrısına sebeb oluyor. Su içmeyi artırmayı deneyin derim
sukran0046 MelteM2cck suyu fazlasıyla iciyorum hatta uygulama bile yükledim ekstra oda hatrlatıyor fazlasyla içiyorum tesekkur ederim ama yinede dşncen için