NurselYlmz Kızlar 38 +3 haftalığım ve grip oldum olan var mı varsa nasıl atlattınız baya ağır geçiriyorum😔😪
Selale_bati NurselYlmz 34 haftaligim bende 2 fundur grip oldum cok fenayim anca nane limon kaynayip icdim icinede portakalda atdim 1 dilim dunden beri 10 bardak icmisimdir bugun biraz daha iyim normlde 1 ay surer
Melekfnd NurselYlmz bende 4-5 gündür çekiyorum..acile gittim Parol serum verdiler bol bol c vitamini,sıvı tuketeceksin ve de istirahat edeceksin dedi doktor.Sabahlari zencefil,bal karıştırıp 2 kaşık yedim,gün içinde de en fazla 2 bardak ihlamur içtim..
NurselYlmz Selale_bati bende nane limon içtim içine karabiber attım azcık ama ilerlediği için heralde cok bişey fayda etmedi ama devam limonlu çaylara mecburen 😔
Yosun Bende iki gündür çok fenaydım.ama bu gün çok iyiyim çok şükür. Size bi karışım önericem onu için gerçekten bir anda geçiriyor. fincan yada bir bardak suya iki yemek kaşığı bal. Iki yemek kaşığı limon suyu.iki yemek kaşığı sirke. Su cicak diyor ama fazla sıcak yapmayın çünkü bal sıcak suyla temas edince bakteri üretiyor. Bu karışımı için bir kaç saate gerçekten düzeldiğini zi göreceksiniz. Geçmiş olsun.