busraayksll Bizimki zaten ters duruyor ama sağ karnımın köşesinde inanılmaz şekilde bir hıçkırık yani tekme felan değil tekmeler zaten kasıktan oluyor da çok gülesim geliyor o hıçkırırken 🤭 sizlerde de oluyor muydu ?
Minigiim-vebenn52 busraayksll böyle durmadan bir dk boyunca pıt pıt oldu aynı yer hıçkırıktı sanırım 27. Hafta ☺️☺️ oyyy yavrum ya beni de gülme alıyo mutluluktan o hareket ettikçe rabbim saglıkla kucağımıza versin inşallah
Aydemi busraayksll ahahha ya bu serserilerin hıçkırıkları iyi ki var🤣 başka türlü karnımın videosunu çekemiyorum. Çok tatlılar🥰🥰
Snmlsn busraayksll her şeye alıştım şu hıçkırığa tam alışamadım 😅😅 bana da çok komik geliyor. 37. Haftadayım 🥰
busraayksll bskts26 benim başı yukarda işte o yüzden değişik yerlerde ve şekillerde hissediyorum ama çok değişik ya cidden 🥺
Cicekmelisa Aydemi di mi yaaa sanki hissediyolarmiş gibi videoyu açtığım an duruyor😂😂 hiç video cekemiyorum
Fasulyemveannesi 34 haftalığız bizde bu gün kontrolümüz vardı 35 +5 dedi doktor şimdi kaç haftalığız kafam karısştı
nurcakar03 busraayksll evet 32+3 haftadayız çok net hissediyorum eriyip bitiyorum ya kurban olurum oğluma aralıksız 20-30 dk hıçkırıyor bide
SedaF busraayksll bende oluyor günde iki kere falan ben çok üzülüyorum canı acıyıp bunalıyorsa diye niye oluyor ki bu hıçkırık🥺
busraayksll SedaF Su içinder ya yuttuklari için oluyormuş zararlı bise değil yani daha erken başlıyormuş da biz anca sonlara doğru onlar büyüyünce hissediyoruz
Aydemi Cicekmelisa ay aynen valla aynen. Bir sürü göbek videosu var ama hiç biri kıpırdamıyor🤣🤣🤣 heşe bi doğsunlar acısını çıkartırız artık